THY
Koray Spor | Joma
26 Nisan 2018, Perşembe
HakkımızdaBilgi MerkeziLig FikstürüPuan DurumuYazarlarımızGaleriİletişimAnasayfa
Voleybolunsesi Anasayfa
Facebook Voleybolunsesi Twitter Voleybolunsesi
English
Kategoriler

Milli Takımlar

Avrupa Kupaları

Bizden

Magazin

Genel

Dünyadan Voleybol

Plaj Voleybolu

Alt Yapı

Sultanlar & Efeler Ligi

1. ve 2. Lig

Kupa Voley



Haberler

A Bayan Milli Takımının kadrosu b ...

 2018 yıl ...

Giovanni Guidetti: Şampiyonanın en ...

Bugün 

Millilerimizin 2018 Dünya Şampiyon ...

 29 Eylül ...

Avrupa’nın yeni sıralaması...

Avrupa Bayanlar ...

Eda Erdem Dündar: ''Avrup ...

Azerbaycan’ ...

Artık uyanın beyler!

16 Kasım Salı 2010 15:30:02
Tweetle Print Friendly and PDF

Ama hakikaten uyanın biraz.

Biraz etrafınıza bakın.

O sihirli topun büyüsünden kurtulun!

Nedir bu kadar sizi büyüleyen? Ortada öyle büyük bir başarı da yok…Artık bırakan biraz şu futbolun sihirli dünyasını da amatör branşlara bakın!

Artık ülkemizde özellikle amatör branşlarda büyük başarılar yaşanıyor. Oldukça başarılı bir organizasyonun ardından dünya ikinciliği apoleti Basketbol Milli takımımıza fazlasıyla yakıştı. Ama bu başarı bir prim muhabbeti yüzünden gölgede kaldı. Şimdi ise Bayan Voleybol Milli takımımız kendisine yakışır bir performans sonrasında dünyanın en iyi takımları arasında yerini aldı. İlk kez katıldığı 2006 yılındaki Dünya Şampiyonası organizasyonunda 10. olan Filenin Sultanları tam 4 basamak birden yükselme başarısı gösterdi. Kimilerine göre bu büyük kimilerine göre ise normal bir başarı bu. Ancak şunu unutmamak gerekiyor. Milli takımımız Japonya’da çok önemli sonuçlar elde ederek Avrupa’nın önemli voleybol ülkelerini geride bırakma başarısı gösterdi. Almanya, Sırbistan ve Polonya. İkinci defa katıldığımız bir organizasyonda üst sıralara doğru tırmanmak ve en önemli rakiplerinizi geride bırakmak çok önemli. Artık bize hayal gibi gelen takım sporlarında olimpiyatta olmak şimdilerde zor değil. Kıta elemeleri ve önümüzdeki Avrupa Şampiyonası’nda sultanların elde edeceği derece sonrasında bir hayalimiz gerçekleşebilir. Neden olmasın! Milli takımımız neden Avrupa’nın en büyüğü unvanını kazanmasın.

Kısaca artık uyanın diyorum. Bir futbol topunun büyüsüne kapılıp diğer branşları unutmayın. Sadece voleybol olarak düşünmeyin, güreş, halter, tekvando, masa tenisi, bocce  son yıllarda büyük başarılara imza atan federasyonların başında geliyor. Lütfen artık taşın altına elimizi sokalım ve ülkemizde başka sporların da olduğunu unutmayalım.

Bülent KARADAŞ


Bu Kategoriye Ait Diğer Haberler

Elveda Rio... -- [09/01/2016 22:46:06]

Bulundu -- [09/01/2016 22:40:53]

Hayaller ve gerçekler -- [08/10/2015 15:14:44]

Küfür edesim var! -- [22/08/2014 12:42:33]

Şaka gibi! -- [21/08/2014 23:47:41]

Geliyorlar -- [24/02/2014 12:02:48]

Bakakalırım kaçıp giden finallerin ardından -- [22/08/2013 12:00:03]

Yok böyle bir savunma… -- [05/08/2013 11:01:59]

Perşembenin gelişi -- [04/08/2013 21:10:26]

Müslüman dayanışması -- [03/08/2013 19:42:33]

THY Spor Kulübü
Haberler
Rportaj
Ferhat Akbaş ile Milli takım ve kariyerini konuştuk
Olimpiyat sözün bittiği yer
‘Her zaman mütevazılıktan yanayım’
Köşe Yazısı

Elveda Rio...

 2012

...
Sporcu Sal

VOLEYBOLCULARIN GENEL BESLENME İLKE ...

Yeterli beslenme ve hidrasyon
Transfer Dosyası
Hakkımızda | Bilgi Merkezi | Lig Fikstürü| Puan Durumu| Yazarlarımız | Galeri | Görüntülenecek yazı bulunamadı! | Anketler | Reklam | İletişim
Ziraat Emeklilik