2016-2017 Voleybol Sezonu değerlendirme toplantısı gerçekleşti

2016 – 2017 Voleybol Sezonu, Efeler Ligi ve Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin değerlendirildiği ve 2017 – 2018 Voleybol Sezonu’na ilişkin görüş ve önerilerin paylaşıldığı değerlendirme toplantısı dün (20 Haziran 2017 Salı) Ankara Green Park Hotel’de gerçekleşti.

Toplantıya; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi A. Nihan Karaçam Salkaya, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, Merkez Hakem ve Gözlemci Kurulu (MHGK) Başkanı Aziz Yener, Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış ve TVF Kurum Avukatı Merve Burcu İlhan ve kulüp yetkilileri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ “Öncelikle Dünya’da, Avrupa’da derece yapmış, uluslararası arenada mücadele etmiş kulüplerimizi huzurlarınızda bir kez daha kutluyorum. Takım sporlarında önemli bir ivme yakalayarak, güzel başarılara imza atıldığını düşünüyorum. Bugüne kadar önemli işler başardık ve voleybolumuzu daha yukarılara taşımak için birlikte çalışmaya yine devam edeceğiz. Bu sabah TRT Spor’da Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a, “Sizce sporda yüzyılın olayı nedir?” şeklinde bir soru soruldu. Sayın Bakanımız bu soruyu, “Fenerbahçe ve Galatasaray bayan takımlarımızın şampiyonluk sonrası Türk sporuna ve Türkiye’ye verdikleri pozu” diyerek cevapladı. Bakanımızın verdiği bu cevap, camiamız adına sevindirici bir durum. Bize bu güzel görüntüyü sağlayan kulüplerimize teşekkür ediyorum. Hep böyle güzellikler yaşamayı arzu ediyoruz. Bu sezon Efeler ve Sultanlar Ligi’ne yükselen takımlarımızı kutluyoruz. Bir alt lige düşen takımlarımıza yeni liglerinde başarılar diliyoruz” dedi.

Üstündağ, geçen sezonu ve gelecek sezonu, hep birlikte, bu toplantıda değerlendireceklerini belirterek şunları söyledi; “Genel Kurul’dan sonra tüm kulüplerimizle ilk defa bir araya geliyoruz. Her platformda dile getirdiğimiz gibi camiamız çok nezih ve elit bir camia. Başkan adayı olduğum ve genel kurulda geçirdiğimiz süre boyunca bana ve ekibime sahip çıkılmasından, destek verilmesinden dolayı tüm kulüplerimize bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Şimdiden 2017-2018 Voleybol Sezonu’nun hepimize hayırlı olmasını diliyorum.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.