2021 Spor Toto Şampiyonlar Kupası VakıfBank’ın

2021 Spor Toto Kadınlar Şampiyonlar Kupası, geçtiğimiz sezonun lig ve kupa şampiyonu VakıfBank ile kupa finalisti Eczacıbaşı Dynavit arasında oynanan müsabakayla sahibini buldu.

İstanbul TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi voleybol severler büyük ilgi gösterdi.

VakıfBank 25-21, 25-19, 25-19 setlerle 3-0 kazandı ve kupayı 4. kez müzesine götürdü.

VakıfBank’ın pasörü Cansu Özbay performansıyla “En Değerli Oyuncu” seçilirken 21 sayı kaydeden Isabelle Haak ise karşılaşmanın en skorer ismi oldu.

Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nı ikinci sırada tamamlayan Eczacıbaşı Dynavit’e madalyalarını; TVF Asbaşkanı Suat Güler ve İstanbul Gençlik Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ikincilik şiltini ise takdim etti.

Spor Toto Şampiyonlar Kupası’nda dördüncü kez şampiyonluğa ulaşan VakıfBank’a madalyalarını; Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, kupalarını ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik takdim etti.

Final karşılaşmasının ‘En Değerli Oyuncusu’ (MVP) seçilen Cansu Özbay’a ödülünü TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

İlk hedefimizi gerçekleştirdik 

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan VakıfBank Genel Müdürü ve Spor Kulübü Başkanı Abdi Serdar Üstünsalih“VakıfBank Spor Kulübümüz, 35. sezonuna zaferle merhaba dedi. Bu sezona 5 kupa parolası ile başlamıştık. Ne mutlu ki, başarılı bir performans sonucunda, takımımız ilk hedefimizi gerçekleştirdi. Spor Toto Şampiyonlar Kupası bu sezon kazanacağımız birçok zaferin ilki olduğuna yürekten inanıyorum. Bu yolda takımımızın her bir ferdine sonuna kadar güveniyoruz. Sporcularımıza ve bu önemli zafer için teknik ekibimize teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.

VakıfBank-Eczacıbaşı Dynavit: 3-0
Salon: TVF Burhan Felek Vestel
Hakemler: İlhami Şenyurt, Ebru Kaya
VakıfBank: Kübra, Cansu, Guimaraes, Zehra, Haak, Bartsch-Hackley, Ayça (L) (Tuğba, Meryem, Buket)
Eczacıbaşı Dynavit: Ognjenovic, Hande, Merve, Boskovic, Adams, Beyza, Simge (L) (Saliha, Elif, Fatma, Heyrman) 
Setler: 25-21, 25-19, 25-19
Süre: 88 dakika (28′ 31′ 29′)

Karşılaşmanın istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Haberin Fotoğrafları

Haberi Paylaş

Comments are closed.