Aydın BBSK sezon hazırlıklarına başladı

Misli.com Sultanlar Ligi takımı Aydın Büyükşehir Belediyespor, 2021-2022 sezon hazırlıklarına başladı.

Macaristan Milli Takımı kampında bulunan Greta Szakmary’nin sonradan dahil olacağı çalışmalara sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz sezonu erken kapatan pasör Duygu Düzceler de katıldı.

Türkiye A Milli Takımı yardımcı antrenörü olan baş antrenörü Alper Hamurcu, olimpiyatlar sonrası takımının başına geçecek.

Aydın Büyükşehir Belediyespor 2021-2022 sezonu kadrosu;

Aslıhan Kılıç: 1998 doğumlu pasör Halkbank ve PTT Sporda oynadıktan sonra transfer olduğu Aydın BBSK ile devam ediyor.

Duygu Düzceler: 1990 doğumlu tecrübeli pasör Aydın BBSK ile sözleşme yeniledi. Duygu Düzceler, Nilüfer Belediyespor, Çanakkale Belediyespor ve Bursa BBSK kulüplerinde forma giydi.

Pelin Özkılıçcı: 1999 doğumlu genç pasör çaprazını geçen sezon kiralık olarak kadrosuna katan Aydın, bu sezon oyuncuyla 3 senelik sözleşme imzaladı.

Anna Nicoletti: 1996 doğumlu İtalyan pasör çaprazı, İtalya Ligi dışında ilk kez başka bir ülke kulübünde forma giyecek. İtalya Liginde Banca Valsabbina Millenium Brescia, Filottrano Pallavolo, Imoco Volley Conegliano ve Saugella Team Monza gibi takımların formalarını giydi.

Merve Nur Öztürk: Geçtiğimiz sezonu Çanakkale Belediyesporda geçiren 2000 doğumlu smaçör yeni sezonda Aydın BBSK forması giyecek.

Güldeniz Önal: 1986 doğumlu milli smaçör kariyerinde İlbank, Türk Telekom, Vakıfbank, Eczacıbaşı Vitra, Galatasaray takımlarının formalarını giydi.

Ezgi Dağdelenler Bektaş: 1993 doğumlu smaçör geçen sezon transfer olduğu Aydın BBSK ile sözleşme yeniledi. Oyuncu kariyerinde PTT Spor, Fenerbahçe Opet ve İlbank formalarını giydi.

Greta Szakmary: 1991 doğumlu Macar smaçör ile Aydın BBSK 1 yıllık sözleşme imzaladı. Oyuncu geçtiğimiz sezon Almanya Ligi takımı SSC Palmberg Schwerinda oynadı.

Berra Eren: 2001 doğumlu orta oyuncu voleybol kariyerine Aydın BBSK ile devam ediyor.

Ergül Eroğlu: 1987 doğumlu orta oyuncu, Aydına bu sene transfer olan oyunculardan biri. Deneyimli oyuncu kariyerinde Eczacıbaşı Vitra, Fenerbahçe, Vakıfbank ve Galatasaray gibi takımların formalarını giydi.

Emine Arıcı: Geçtiğimiz sezon içinde Çan Gençlik Kaleden Aydına transfer olan 1997 doğumlu orta oyuncu kariyerine burada devam ediyor.

Melis Yılmaz: 2014 yılından itibaren Fenerbahçe forması giyen 1997 doğumlu libero, kariyerine Aydın BBSK ile devam etme kararı aldı.

Eylül Akarçeşme: Voleybol hayatına Halkbank’ta başlayan 1999 doğumlu libero, Aydın ile 2 sezon daha devam edecek.

 

 

Haberi Paylaş

Comments are closed.