Başkan ve Milli Takım akşam yemeğinde biraraya geldi

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, 9-11 Eylül’de Kopenhag’daki CEV Continental Cup’ta mücadele edecek Plaj Voleybolu Milli Takımları ile akşam yemeğinde birlikte oldu.
 
Yemeğe, Plaj Voleybolu Milli Takım oyuncuları Volkan Göğtepe, Selçuk Şekerci, Nuri Şahin, Murat Giginoğlu’nun yanı sıra, Plaj Voleybolu Milli Takım Antrenörü Atay Doğu ve TVF Plaj Voleybolu Proje Danışmanı Troy Richard Tanner katıldı.
 
Yemekte, 13-17 Temmuz’da Sırbistan’ın Novi Sad Kentinde düzenlenen Serbian Masters CEV Avrupa Şampiyonasında final oynayarak Avrupa İkincisi olan Selçuk Şekerci ve Volkan Göğtepe, kazandıkları kupayı Başkan Karabıyık’a takdim ettiler.
 
Yemeğin sonunda; Türkiye Voleybol Federasyonunu, dünyanın hiçbir ülkesinde görülmeyen Plaj Voleybolu yatırımları için kutladığını, bu olağanüstü projenin bir parçası olduğu için çok gurur duyduğunu, yıllara varan tecrübesine rağmen kendini bu yapılanma içinde hâlâ tecrübe kazanırken bulmaktan da ayrıca heyecanlandığını belirten Troy Richard Tanner, tüm Türkiye’nin bu sporcularla gurur duyacağı günlerin yaklaştığına dikkat çekti ve Başkana teşekkür etti.
 
Üç – dört sene sonrasında ancak hayal edilebileceği söylenen hedefleri çoktan aşan, artık FIVB ana tablo sporcuları arasına karışan sporcularımızla zaten gurur duyduğunu dile getiren Başkan Karabıyık da, sporculara, antrenör Atay Doğu ve Troy Tanner’a teşekkür ederek Kopenhag’da düzenlenecek CEV Continental Cup’ta başarılar diledi.

Haberi Paylaş

Comments are closed.