Galatasaray Ecem Alıcı transferini duyurdu

İlk kez 22 Ağustos tarihinde sitemizden duyurduğumuz Ecem Alıcı transferi bugün Galatasaray’ın resmi internet sitesinden basına duyruldu.

İnternet sitesinde ’Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, Yıldız Kız Milli Takımı ile bu sezon Avrupa ve Dünya şampiyonluğu yaşayan 1994 doğumlu smaçör Ecem Alıcı ile anlaşmaya vardı’ denildi.

Haberde ayrıca şunlar ifade edildi; ’’Türkiye bayan voleybolunun gelecek vadeden isimlerinden olan 1 Ocak 1994 doğumlu Ecem 1.81 boyunda ve 66 kg ağırlığında. İki sezondur TVF Spor Lisesi’nde smaçör olarak forma giyen Ecem Alıcı’nın smaç yüksekliği 2.95, blok yüksekliği ise 2.80 metre.

2011 yılında Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Yıldız Kız Milli Takımımız’ın en etkili silahlarından olan Ecem Alıcı bu sezon Galatasaray Medical Park’ın genç sporculara dönük yatırımının da en önemli unsurlarından birisi oldu. Transferi biter bitmez kampa katılan Ecem, hem saha dışı, hem de forma giydiği hazırlık maçındaki saha içi duruşu itibarı ile takımımıza hızla uyum sağlayarak dikkat çekti.

Ecem Alıcı’ya Galatasaray forması ile başarılar dileriz.’’


Haberi Paylaş

Comments are closed.