Filenin Aslanları Sırbistan maçını bekliyor

Avusturya’da düzenlenen Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil eden Filenin Aslanları dün yaptıkları antrenmanla son hazırlıklarını tamamladı.

Milliler bugün Türkiye saati ile 21:00’da ilk maçlarını Sırbistan ile yapacak. Maçı NTV Televizyonu canlı olarak verecek.

Erkek Milli Takımlar Koordinatörü Semih Oktay, Milli Takım Teknik Direktörü Veljko Basic ve Takım Kaptanı Sinan Cem Tanık yaptıkları ortak açıklamada Şampiyonadan başarıyla çıkacaklarına inanıyorlar.

Hedeflerinin gruptan çıkmak ve ilk 8 takım arasına girmek olduğunu belirten teknik kadro,” Sırbistan kuvvetli bir takım. Avrupa şampiyonalarından çok iyi tanıyoruz. İlk maçımızda Sırbistan’ı yenmeye çalışacağız. Avusturya’yı kolay geçeceğimize inanıyoruz. Son maçımızda Slovenya’dan da puan alırsak grubu birinci olarak tamamlarız. Bu da bizim için büyük avantaj olur” şeklinde konuştular.

Filenin Aslanları Sırbistan karşısına Arslan Ekşi, Selçuk Keskin, Sinan Cem Tanık, Halil İbrahim Yücel, Burutay Subaşı, Emre Batur, Ahmet Pezük, Serhat Coşkun, Ramazan Serkan Kılıç, Ender Kıdıoğlu, Erhan Dünge ve Kemal Kayhan’dan oluşan kadro ile çıkacak.

Takımda sakat sporcu bulunmuyor. Moraller yerinde. Maç saatini bekliyorlar.


Haberi Paylaş

Comments are closed.