Arzu Göllü’ye veda (1)

Efsane voleybolcu Arzu Göllü bugün düzenlenen törenle voleybol hayatına nokta koyuyor. Saat 14.00’da fotoğraf sergisi ile başlayan veda gününde Arzu Göllü bir konuşma yaparak kendisi ile voleybol yolculuğuna çıkan herkese teşekkür etti.

Fotoğraf sergisinden sonra salonda düzenlenen dans gösterileri ve Pascal adında bir köpeğin eğitmeni ile yaptığı gösteri ile devam eden bu muhteşem günde Arzu Göllü kendisine veda etmeye gelen misafirlerine seslenerek ‘’Vedalar ayrılıklar hep hüzünlüdür ama bugünün hüzünlü bir gün olmasını istemiyorum. Hafızalarımızda eğlendiğimiz neşeli bir gün olarak yer almasını istiyorum’’ dedi.

Göllü yaptığı konuşmada kendisi ile voleybol yolculuğu yapmış bir çok ünlü isme teşekkür etti.

Efsane voleybolcunun konuşmasının ardından söz alan Federasyon Başkanı Erol Ünal Karabıyık şunları kaydetti; ‘’Bundan 4 ay önce 8 Mayıs 2011 günü Yıldız Milli takımımızın Avrupa şampiyonu olduğu gün Hocaların hocası Cengiz Göllü hocamızı uğurlamıştık. Bugün bir başka değeri bir başka Göllü’yü uğurluyoruz. Antrenör veya idareci olmaya karar verdiği gün o kapıyı aynı sıcaklıkta açmak üzere…’’

Karabıyık, voleybolu Arzu Göllü’süz düşünmenin çok zor olacağını ifade ederek, Göllü’nün voleyboldan kopmayacağını umut ettiğini söyledi. Karabıyık, ‘’ Efsane sporcuyu daha nice yıllar nice defalar alkışlayacak olma umudundayım’’ diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan konuşmasının ardından Arzu Göllü’ye bir teşekkür plaketi verdi. Ardından milli takımlar adına Dünya ve Avrupa Şampiyonu Yıldız Kız Takım oyuncusu Çağla Akın üzerinde Yıldız Kız Milli Takım resminin bulunduğu bir plaket takdim etti.

Arzu Göllü’yü bu gününde eski Milli Takım antrenörü Faik Kareyev, Eczacıbaşı’nda birlikte forma giydiği voleybolcular, formasını giydiği Eczacıbaşı, Beşiktaş, Galatasaray kulüplerinin alt yapılarındaki oyuncular, babası Cengiz Göllü kızı Duru da yalnız bırakmadı.

Arzu Göllü’nün vedası kısa bir aranın ardından devam edecek…

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.