Arzu Göllü’ye veda (2)

Arzu Göllü’nün veda töreni devam ediyor. Törenin ikinci bölümünde efsane pasör ile voleybol oynamış bir çok ünlü isim teker teker sahaya inerek Göllü’yü tebrik etti.

Burhan Felek Voleybol Salonu’ndaki tören tüm hızıyla sürerken Arzu Göllü ve Erol Ünal Karabıyık’ın konuşmalarının ardından başlayan törende Göllü’ye voleybol geçmişinde eşlik eden voleybolcular oyuncuyu yalnız bırakmadılar. Violet Duca’dan Selcan Çağlar’a, Nalan Ural’a, Güzin Teksoy’dan Özlem Özçelik’e Çiğdem Can Rasna’ya kadar bir çok ünlü isim Arzu Göllü’nün elinden yıldız şeklindeki kolyeyi aldı. Arzu’nun kızı Duru da gelen voleybolculara üzerinde ‘Son pas’ yazan atkıyı hediye etti.

Arzu Göllü’nün bu veda töreninde yurtdışından da misafirleri vardı. Milli takımda oynadığı dönemde antrenörlüğünü yaptığı Faik Kareyev Azerbaycan’dan törene katılmak için gelmişti. Göllü’nün diğer misafiri ise Eczacıbaşı’nda forma giymiş ünlü Macar oyuncu Gyöngyi Gerevichne Bardi idi. Adı anons edilince sahaya inan Bardi ile Arzu sıkı sıkıya sarıldı ve Arzu eski voleybolcuya da diğer arkadaşlarına olduğu gibi yıldızdan kolye taktı.

Törenin bu bölümü toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.