Neslihan’ın yerine oynamak benim için zor oldu

A Bayan Milli Takımımız Avrupa Şampiyonası’na Azerbaycan galibiyeti ile başladı. Takımımızın genç oyuncularından Polen Uslupehlivan, Neslihan’ın yerine takımda yer almanın kendisi için zor olduğunu söyledi.

Çok önemli bir turnuvada mücadele ettiklerini söyleyen Polen, ‘’Maçın başında biraz gergindim . Neslihan’ın yerine başladım bu benim için zor bir durum. Top öldürdükçe açıldım. İyi bir başlangıç yaptık. Yarın çok daha iyi olacağımı düşünüyorum’’ dedi.

Takımımızın tecrübeli isimlerinden Gözde Sonsırma ise dün doğum günü olan babasına mesaj gönderdi. ‘’her iki takımı da tebrik ediyorum’’ diyen Gözde şunları söyledi; ‘’Hem Azerbaycan’ı hem de kendi takımımı tebrik ediyorum. İlk setler her zaman önemlidir. Kötü başladığımız sette hatalarımızı kapatmayı başardık. Daha sonraki setler toparlandık. Takım oyununu yerine getirdik. Bu arada dün babamın doğum günüydü  babamı çok seviyorum ve iyi ki doğdun diyorum.’’

ZEVK ALDIĞIM BİR MAÇ OLDU
Takımımızın başarılı orta oyuncusu Eda Erdem ise sete hatalarla başladıklarını ama sonra toparlandıklarını ifade ederek, ‘’İlk seti set sonunda yaptığımız basit hatalardan dolayı seti kaybettik. Sonraki setler daha az hata ile oynadık. Takımımı tebrik ediyorum. Kritik zamanlarımdaki servislerimle takıma katkı yaptığım için mutluyum. Hem içerde oynarken hem de dışarda otururken keyif aldığım bir maç oldu’’ diye konuştu.

Haberi Paylaş

Comments are closed.