Keşan Gençlik Orestiada’yı iki maçta da yendi

23 Eylül 2011 Cuma günü 2011-2012 sezon açılışını yapan ve bu açılışta Yunanistan 2. Voleybol Ligi Erkek takımı ile karşılaşan Keşan Gençlik Yunanistan temsilcisi ile yaptığı iki maçı da kazandı.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan ilk maçta Keşan Gençlik Senad, (Tolga), Mahir, Enis, (Şafak), Bora, Taha, (Ali), Murat (Bora) ve Libero Görkem (Eray) tertibi ile karşılaşmaya başlarken, konuk ekip Orestiada ise Markidis, Gramatikopluos, Topalidis, Kardamanios, Arhotidis, Kemanetsis ve Libero Markidis tertibi oynadı.

Keşan Gençlik ilk maçı 25-21, 25-20 ve 25-22’lik setlerle karşılaşmadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

Keşan Gençlik Yunanistan takımı ile yaptığı ikinci maçı ise 3-1 kazandı.

Keşan ikinci maçta Senad (Ali), Mahir (Eray), Murat (Ali), Taha (Berkan), Şafak (Enis),Bora (Görkem) ve Libero Tolga ile oynadı. Keşan Gençlik ilk seti 25-23 kaybederek maçta 1-0 geriye düştü. İkinci ve üçüncü sette çok yedek ve genç oyuncuları ağırlıklı olarak sahada mücadele eden Keşan Gençlik ikinci seti 25-17 ve üçüncü seti de 25-19 kazanarak 2-1 öne geçti. Dördüncü sette tekrar ideal kadrosu ile mücadele eden Keşan Gençlik bu seti de 25-18 kazanarak karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Keşan Gençlik’te bu maçta Senad, Murat Yıldızaç, Taha yine göze batan oyuncular olurken genç oyunculardan Önder ve Berkan’da iyi bir performans sergiledi.

Haberi Paylaş

Comments are closed.