TVF Cengiz Göllü Voleybol Kompleksinin temeli atılıyor

Bursa’nın uluslararası standartlardaki ilk voleybol salonunun temeli 30 Eylül 2011 Cuma günü saat 10:30’da başlayacak törenle atılacak.

Türk voleybolunun büyük üstadı Cengiz Gönüllü’nün ismi verilen salon 5 bin seyirci kapasiteli olacak. TVF Cengiz Göllü Voleybol Salonu bünyesinde 8 soyunma odası, olimpik kondisyon merkezi, basın fuayesi ve 75 kişilik basın toplantı odası, 3 uluslararası (CEV-FIVB) delege odası, her biri 200 kişilik iki kafeterya ile açık ve kapalı otoparklar bulunacak.

Program şöyle:
11:05 Yâdigar metninin, o ana kadar imzalamayanlar için tören alanında belirlenen yerlerde imzaya açılması.
11:30 Saygı duruşu/İstiklâl Marşı
11:35 Kompleks hakkında video sunumu
11:40 Protokol konuşmaları
12:00 TVF Başkanının temele yadigâr bırakması
Temel atma töreninin anonsu ve buton platformuna davet
Son dileklerin alınması ve teme altam seremonisi (Butona basış)

Yâdigar metni; Temel atma töreninde hazır bulunan tüm voleybolseverler, tören alanında
aşağıdaki yadigâr metninin altına isimlerini yazıp imzalarını atarak bu kez tanıklıklarını tarihe kendi elleriyle kaydedecek; yeni salonumuzun temel taşlarına omuzdaş olacaklar.

BİZ, AŞAĞIDA İSİM, İMZA VE UNVANI BULUNAN SPOR SEVDALILARI, YADİGÂRIMIZI;
BURSA’NIN İLK VOLEYBOL KOMPLEKSİNİN TEMELİNİN ATILDIĞI BU ANLAMLI GÜN, ŞAHADETİMİZLE DAHA DA ANLAMLI OLSUN, ALLAH, BU BİNANIN İÇİNDE BOY VERECEK ÇOCUKLARIMIZI KORUSUN, GÜNÜ GELİP DAHA İYİSİNİ YAPMAK ÜZERE BU TEMELİ YENİDEN AÇANLAR, İYİ DİLEKLERİMİZ VE HAYIR DUALARIMIZIN BAŞINDAN BERİ
HEP ONLARLA OLDUĞUNU BİLSİNLER… VE ÇOCUKLARIMIZA BU ALANI VAKFEDENLERİ, BU PROJEYİ VAR EDENLERİ, İNŞAATA TERİ KARIŞANLARI VE BU GÜZEL GÜNÜN
ŞAHİTLERİNİ HAYIRLA YÂD ETSİNLER DİYE, HOCALARIN HOCASI CENGİZ GÖLLÜ, VOLEYBOLLA OLDUĞU KADAR VOLEYBOLUN MABEDİYLE DE HEP YAŞASIN, HİÇ UNUTULMASIN ÜMİDİYLE BURSA CENGİZ GÖLLÜ VOLEYBOL KOMPLEKSİNİN BAĞRINA EMANET EDİYORUZ.

Adres: İhsaniye Mah. Agora Sabit Pazar Alanı Yanı
Nilüfer / Bursa
Saat: 10:30


Haberi Paylaş

Comments are closed.