Arkas Spor üç kupada da iddialı

Geçtiğimiz yıl Türkiye Kupası’nı kazanan, CEV GM Capital Erkekler Avrupa Challenge Kupası ve Aroma 1. Voleybol Ligi’nde final oynayan Arkas Spor Erkek Voleybol Takımı, yeni sezonda da iddialı.

Basın Sözcüsü Uğur Özden, “Geçen yıla göre bu sezon çok daha zorlu geçecek. Çünkü Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası’nın yanı sıra Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğiz. Birbirinden güçlü takımlarla maçlar oynayacağız. Biz de kadromuzu Amerika Milli Takım’ından Kevin Hansen, Kanada Milli Takımı’ndan Gord Perrin ve Justin Duff’ı renklerimize bağlayarak güçlendirdik. Taraftarımıza kupalar hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

İyi bir kadroya sahip olduklarını söyleyen Antrenör Glenn Hoag ise, “Geçen sene sistemimizi oturtmamız açısından son derece önemliydi. İyi maçlar çıkardığımızı düşünüyorum. Bu yıl kadromuza üç yabancı oyuncu kattık. Hepsi de kaliteli oyuncular. Hansen çok kariyerli bir voleybolcu. Perrin ve Duff ise genç ve yetenekli. Özellikle Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmamızda bize çok yardımcı olacaklar” dedi. Hoag, Avusturya’da 23- 25 Eylül tarihlerinde katıldıkları özel turnuvada Unterhaching, Ljubljana Bled ve Posojilnica takımlarıyla oynadıkları karşılaşmaların son derece yararlı geçtiğini söyledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.