Bornova Anadolu Lisesi, Teledünya Türkiye Kupası’nda

2011-2012 TVF Aroma Erkekler 2. Ligi’nde mücadele edecek olan Bornova Anadolu Lisesi Erkek Voleybol takımı bu sene de güçlü bir kadro ile Türkiye Ligi’nde yer alacak.

Kadrosunu Arkas’tan Batuhan Pehlivan ve Cenk Taşçı, Galatasaray’dan Görkem Delice, Edirne Keşan’dan Hakan Polat ve Burak Çorum, Sungurlu’dan Uğur Bezci ve Burak Alkan ile güçlendiren BALSPOR, antrenör olarak da Tamer Çamlıbel ile çalışmalarına başladı. Haftanın 5 günü çift idman yaparak 2 aydan beri sıkı bir çalışma içine giren BALSPOR’da antrenör Çamlıbel iyi ve genç oyunculardan kurulu bir kadrolarının olduğunu, geçen sezonda takımda bulunan Tolga Demirer, Mehmet Yeşilyemiş, Cenk Sulanç ve Canberk Tekmen gibi tecrübeli oyuncularla ve yeni gelen gençlerle iyi bir kadro oluştuğunu söyledi.

Geçen sezonu 2. Lig’de 2. tamamlayan BALSPOR bu sene Teledünya Türkiye Kupası’nda oynamaya hak kazandı. BALSPOR maçlarını 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Edirne Keşan’da oynayacak. BALSPOR’un grubunda 1. Lig’den Ankara Çankaya Belediye ANKA ile Bursa Yenişehir Belediye ve Edirne Keşan takımları var.

Grupta iddialı olduklarını belirten BALSPOR Başkanı Ersan Odaman  ilk 2 sırada yer alarak bir üst gruba kalmak istediklerini ve bunu başaracak güçlerinin olduğunu belirtti.

2. Lig’de sezon 16 Ekim tarihinde başlayacak olup BALSPOR’un ilk maçı Bursa’da Bursa Yenişehir Belediye ile olacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.