Keşan’da hedef ikinci tur

Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde mücadele eden ve Teledünya Türkiye Kupası’nın Keşan’da oynanacak C Grubu’nda mücadele edecek olan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nde hedef ikinci tura yükselebilmek.

Keşan Gençlik takımı kaptanları Enis, Mahir ve Bora, konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada, 30 Eylül 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde Keşan’da oynanacak Teledünya Türkiye Kupası maçlarına antrenör Mustafa Yardımcı ve Antrenör Yardımcısı Bekir Metin nezaretinde hazırlandıklarını belirterek “Seyircimiz önünde oynayacağımız Türkiye Kupası maçlarında takım olarak tek hedefimiz bir üst tura çıkabilmek. Takım olarak buna inandık ve taraftarlarımızın da desteği ile Türkiye Kupası’nda ikinci tura geçmeyi hedefliyoruz.  Türkiye Kupası maçlarında taraftarlarımızın yanımızda olması ve takımımıza destek vermesini bekliyoruz” şeklinde konuştular.

30 Eylül,1-2 Ekim 2011 tarihlkeinde Keşan’da oynanacak Teledünya Türkiye Kupası C Grubu maç programı şöyle ;

30 Eylül 2011 Cuma
Saat : 16.00- Çankaya Anka-Bornova Anadolu Lisesi
Saat : 18.00- Keşan Gençlik -Bursa Yenişehir Belediyespor

01 Ekim 2011 Cumartesi
Saat 14.00- Bornova Anadolu Lisesi-Bursa Yenişehir Belediyespor
Saat 16.00- Keşan Gençlik-Çankaya Anka

02 Ekim 2011 Pazar
Saat 12.00- Çankaya Anka-Bursa Yenişehir Belediyespor
Saat 14.00- Keşan Gençlik- Bornova Anadolu Lisesi

KEŞAN GENÇLİK MORAL DEPOLADI
Teledünya Voleybol Türkiye Kupası maçlarına katılacak olan Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Erkek Takımı Keşan’da oynanacak karşılaşmalar öncesi bir yemekte buluşarak moral depoladı.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Özgür Engin’e ait Yenimuhacır’daki Özen Et Lokantası’nda 28 Eylül 2011 Çarşamba günü akşamı gerçekleşen yemeğe Keşan Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları ile kulüp başkanı Burhan Çelik, Başkan Yardımcısı ve Voleybol Şube Sorumlusu Barış Baş, Başkan Yardımcısı Özgür Engin, Muhasip Üye Harun Akkaya, Altyapı Sorumlusu Sadi Özkul ile Basın Sözcüsü Cem Demirkol katıldılar.

Yemekte konuşan Kulüp Başkanı Çelik, 30 Eylül, 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde Keşan’da oynanacak Teledünya Türkiye Kupası maçları öncesi takımla birlikte bir moral yemeğinde bir araya geldiklerini belirterek “ Keşan’da oynanacak karşılaşmalar tüm taraftarlarımızı takıma destek olmaya davet ediyoruz. Kendi seyircimiz önünde oynayacağımız Türkiye Kupası’nda hedefimiz 2. tura yükselebilmektir. Sporcularımıza ve teknik kadromuza güveniyoruz. Bu turun geçilmesi halinde sporcularımıza 3 bin TL prim vereceğiz. Takımımız iki aydan beri çalışmalarını antrenörümüz Mustafa Yardımcı ve Antrenör Yardımcısı Bekir Metin nezaretinde sürdürüyor. Takımımızın Türkiye Kupası’nda ve ligde başarılı olacağına yürekten inanıyorum. Tüm işadamlarımızdan takıma maddi anlamda destek bekliyoruz. Ayrıca taraftarlarımızın da takımımızı maçlarımızda yalnız bırakmayarak desteklemelerini istiyoruz” dedi.

KEŞAN GENÇLİK’TEN MAHALLE ZİYARETLERİ…
Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Keşan Gençlik takımı taraftar kitlesini genişletebilmek amacıyla mahalle gezilerine başladı.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü ilk olarak mahalle gezilerine Yenimescit Mahallesi’nden başladılar. Voleybol takımının oyuncuları ve yönetim kurulu üyeleri Sadun İrcan, Harun Akkaya ve Cem Demirkol Yenimescit Mahalle Muhtarı Fikret Kantar ile birlikte mahallede bulunan bir kahvehaneye giderek burada takım hakkında bilgi verdiler ve Türkiye Erkekler 2. Voleybol Ligi’nde mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nün 30 Eylül, 1-2 Ekim 2011 tarihlerinde Keşan’da oynayacağı Türkiye Kupası maçları için destek istediler.
Yenimescit Mahalle Muhtarı Fikret Kantar, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nün mahalle gezilerine Yenimescit Mahallesi’nden başlamasından dolayı mutluluk duyduğunu belirterek “Bizler de mahalle halkımızla birlikte takımımızı maçlarında yalnız bırakmayarak onlara destek vereceğiz. Voleybol takımımızın 2. Lig’de oynaması bizleri çok mutlu ediyor. Türkiye Kupası’nda ve lig maçlarında her zaman takımımızın yanında olacağız” dedi.

Keşan Gençlik ve Spor Kulübü yöneticileri takımın mahalle gezilerine önümüzdeki günlerde devam edeceğini ve tüm mahalleleri gezerek destek arayacaklarını belirttiler.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.