Sultanlar rövanş için sahada

Avrupa Şampiyonası finallerinde destan yazarak, yarı finale çıkan A Bayan Milli Takım, yarı final maçında Avrupa Ligi finalinde yenildiğimiz ev sahibi Sırbistan’la yarın (1 Ekim, Cumartesi) karşı karşıya gelecek.

Sırbistan karşısında final arayacak Filenin Sultanları’nın bu önemli maçı Belgrad’da Hala Pionir Beograd Spor Salonunda TSİ 21:00’de başlayacak ve NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.

Takım olarak kenetlendik
Karşılaşma ile ilgili görüşlerini açıklayan A Bayan Milli Takım Antrenörü Marco Aurelio Motta, takım olarak kenetlendiklerini ve turu geçmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Sırbistan’ın güçlü bir takım olduğunu belirten Motta, “Yalnız unutulmamalı ki şampiyonada hep güçlü takımları yendik. Önce son iki Avrupa Şampiyonu İtalya, ardında son iki Dünya Şampiyonu Rusya… Şimdi sırada son üç Avrupa Ligi Şampiyonu Sırbistan var. Onları da geçmek istiyoruz. Takım olarak kenetlendi” diye konuştu. “Sırbistan, Avrupa Ligi’nde bizi kendi evimizde yenmişti” hatırlatmasını yapan Motta, “Onlarla bir hesabımız var. Biz de Sırbistan’ı kendi evinde yenerek bu hesabı kapatmak, rövanşı almak istiyoruz” dedi.
Sırbistan’ın ateşli bir seyircisi olduğunu dile getiren Motta, Türk takımının ateşli seyirciye alışkın olduğunu, Sırp seyircisinin A Milli Takım için avantaj yaratacağını düşündüğünü belirterek sözlerini şöyle tamamladı: “Ama belirtmeliyim mi sert bir maç olacak. Biz kendimize güveniyoruz. Kazandığımız her maç bu güveni artırdı. Fakat mücadele etmezsek bunun bir anlamı olmaz. Sırbistan’ı geçip ikinci kez finale yükselmek istiyoruz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.