Karabıyık: ’’Teşekkür etmek gerekir..’’

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık, A Milli Takım’ın Sırbistan yenilgisi sonrası yaptığı açıklamada, böyle bir heyecan yaşattıkları için millilere teşekkür etmeleri gerektiğini söyledi..

Federasyon başkanı Karabıyık, ilk iki sette iyi oynamadıklarını ifade ederek, ’’Üçüncü sette zaman zaman tutturduk, iyi de gitti. Tie-break setinde de önde gittik. Maç geldi dediğimiz noktada, hatalarımız, özellikle servis ve hücum hatalarımız oldu’’ dedi.

’’Maçın son bölümünde, skor 13-12 iken, bir top geliyor banta çarpıyor, Sırbistan sahasına düştü derken, dönüp gelip sizin sahanıza düşüyor. 13-13 olacağına 14-12 oluyor. Orada zaten büyük bir çöküntü yaşadık’’ diyen Karabıyık, sporun içinde böyle şeylerin olabileceğini dile getirdi.

(A) Milli Takım’ın çok güzel maçlar çıkararak, güzel bir heyecan yaşattığını aktaran Karabıyık, ’’Sonuç itibariyle takımımıza, bu heyecanı yaşattıkları için teşekkür etmemiz lazım. Sporun adaleti bu diyelim. Biz alsaydık Sırplar üzülecekti. Onlar aldı biz üzüldük’’ diye konuştu.

Ay-yıldızlıların yarın İtalya ile TSİ 16.00’da yapacağı üçüncülük-dördüncülük maçı hakkında ise başkan Karabıyık, şunları kaydetti:
’’Takımımız yarın yorgun olacak. İtalyanlar, aşağı yukarı 4-5 saat fazla dinlenmiş olacaklar. Onlar 3 setlik bir maç yaptı, bizim takımımız 5 setlik maç oynadı. Fakat ben takımımıza güveniyorum. Bugünkü mağlubiyetin hırsıyla her şeye rağmen, daha yorgun çıkacak olmalarına rağmen iyi bir mücadele vereceklerini düşünüyorum.’’


Haberi Paylaş

Comments are closed.