VakıfBank’tan eğitime destek

25 yılı aşkın süredir Türk voleyboluna yetiştirdiği gençlerle ülkemizin dünya voleybolunda güçlü ve saygın bir konuma ulaşmasında büyük rol oynayan VakıfBank, verdiği desteği eğitim alanına da yaydı.

Sağlıklı, eğitimli ve sportif gençler yetiştirilmesine destek veren VakıfBank, 100 bilgisayar ve 2 projeksiyon cihazını öğrencilerin kullanımına sundu.

VakıfBank, Ankara Beşevler’de eğitim veren Türkiye’nin ilk voleybol okulu Türkiye Voleybol Federasyonu Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ne öğrencilerin kullanımına sunulmak üzere 100 bilgisayar ve 2 projeksiyon cihazı hediye etti. TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde düzenlenen törene VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık ile TVF Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü İlhan Arslan katıldı.

VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan ve TVF Başkanı Erol Ünal Karabıyık’ın öğrencilerle bir araya gelip sohbet ettiği törende, öğrenciler VakıfBank’a teşekkürlerini ilettiler. Türk voleyboluna aydınlık bir gelecek hazırlamak ve çocukların voleybolla tanışmasını sağlamak amacıyla kurulan TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’ne devam eden öğrenciler, açılan bilgisayar laboratuvarıyla, daha bilimsel şartlarda eğitimlerini sürdürebilecekler.

“Desteğimizi eğitim alanına da yayarak genişletiyoruz”
VakıfBank Genel Müdürü Süleyman Kalkan yaptığı konuşmada, VakıfBank olarak spora verdikleri önem doğrultusunda spora ve sporcuya olan yatırımlarını 25 yıldır aralıksız sürdürdüklerini belirtti. Kalkan, “Türkiye Voleybol Federasyonu, son yıllarda voleybolu tüm Türkiye’ye tanıtmak ve sevdirmek için bir çok çalışma yapmış, bu çalışmalar sayesinde Türk voleybolu büyük aşama kaydetmiştir. VakıfBank olarak bizler de Türk voleybolunun gelişimi için desteğimizi sürdürüyor, kendi takımımızın yanı sıra Bayan Milli Takımlarımızın da ana sponsorluğunu üstleniyoruz. Bu sayede, bir taraftan maddi destek verirken bir taraftan da kulübümüzde yetiştirdiğimiz oyuncularımızla Milli Takımlarımızın iskeletini oluşturuyoruz” diye konuştu.

Süleyman Kalkan, voleybola verdikleri desteği, eğitim boyutuna da taşıyarak genişlettiklerini ifade ederek, “Bu okulumuzun bilgisayar ihtiyacı olduğunu öğrendiğimizde hiç düşünmeden elimizdeki bilgisayarları hediye etmeye karar verdik. Çocuklarımızın daha iyi bir eğitim almaları için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi.

TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Müdürü İlhan Arslan da verdikleri destek için VakıfBank ve Türkiye Voleybol Federasyonu’na teşekkür ederek bilgisayarların demirbaşa kaydedilmek üzere teslim alındığına dair belgeyi VakıfBank Genel Müdürü  Süleyman Kalkan’a takdim etti.

“İleriki dönemde daha başarılı bir Türk voleybolu izleyeceğiz”
Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık da, TVF Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinde eğitim gören sporcuların bir bölümünün yaşamlarını voleybolcu olarak sürdüreceklerini, bir kısmının da farklı alanlarda eğitim alsalar da voleybol ailesinin içinde kalacaklarına vurgu yaparak; “VakıfBank gibi Milli Takımlarımıza sponsoruluk yapan kuruluşlar Türk sporu için çok önemli. Takım sporlarının yüz aklarından voleybol da, bu desteğin karşılığını fazlasıyla vermek için elinden geleni yapıyor diye değerlendiriyorum. İleriki dönemde çok daha başarılı bir Türk voleybolu izleyeceğimizden şüphem yok. Çünkü altyapıdan çok başarılı gençler geliyor. Avrupa ve Dünya Şampiyonu olan Yıldız Kız Milli Takımımız, Avrupa Olimpik Gençlik Oyunları Şampiyonu olan Yıldız Erkek Milli Takımımız bunun ispatı niteliğinde. Sporun ve sporcuların, hem sportif hem de eğitim anlamında her zaman desteklenmesi gerekir ki Vakıfbank bunu voleybolda çok güzel başarıyor. Bu nedenle VakıfBank Genel Müdürü Sayın Süleyman Kalkan’ın şahsında tüm VakıfBank Ailesine katkıları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.