Adisli Modena’dan müthiş galibiyet

İtalya Erkekler Voleybol Ligi Serie A’da (Lega Pallavolo Serie A) haftanın maçında Valsa Group Modena ile Cucine Lube Civitanova karşı karşıya geldi.

Ligin 14. haftasında oynanan ve zirve takibindeki sıralamayı etkileyen kritik mücadeleyi ev sahibi Valsa Group Modena 3-0 kazandı. PalaSport G.Panini’de oynanan karşılaşmanın setleri 25-16, 25-21 ve 25-19 sonuçlandı.

Valsa Group Modena forması giyen milli pasör çaprazımız Adis Lagumdzija, İtalya’daki başarılı performansını Cucine Lube Civitanova karşısında da sürdürdü. Milli oyuncu, takımının ligdeki dokuzuncu galibiyetinde 10 sayıyla skora katkı verdi. Valsa Group Modena’da Earvin Ngapeth 12, Tommaso Rinaldi 10, Dragan Stankovic ve Giovanni Sanguinetti 7’şer, Lorenzo Sala ve pasör Bruno Rezende 5’er sayıyla galibiyette öne çıktı.

Valsa Group Modena’nın Brezilyalı pasörü Bruno Rezende, karşılaşmadaki performansıyla “En Değerli Oyuncu” seçildi.

Sir Safety Susa Perugia’nın yenilgisiz liderliğini devam ettirdiği İtalya Erkekler Voleybol Ligi Serie A’da 14. hafta geride kalırken Adis Lagumdzija’nın takımı Valsa Group Modena, bir basamak daha yükselerek haftayı 29 puanla ikinci sırada kapattı.

Valsa Group Modena, ligin 15. haftasında 15 Ocak Pazar günü Allianz Milano’nun konuğu olacak.

Haberin Fotoğrafları

Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.