Yönetici Komitesi Toplantısı Kopenhag’ta

Bu oturumlarda 27 Eylül 2008 tarihinde Madrid’ te yapılacak olan 29.Genel CEV toplantısı için yapılacak olan hazırlıklar görüşüldü.

Yönetim Kurulu üyeleri Eylül ayındaki kongre tarafından benimsenmesi düşünülen 2007 hesaplarını onayladılar ve 2007 yılının Avrupa şampiyonası ve avrupa kupasının duyurulması ve reklamı konusunda faydalı ve mükemmel bir şekilde geçtiğini belirtiler. Aynı zamanda milli federasyonlara ve kulüplere sağlanan maddi desteğin arttırıldığını söylediler.

Yapılan bu değişiklikler ile şampiyona ve gençler avrupa şampiyonası mali desteğinin %66 ya çıkarılması doğrultusunda hazırlanan 2009 bütçesinin Madrid’te yapılacak olan Genel Toplantısında onaylanması bekleniyor.
Jüri Heyeti Başkanı bir sonraki Gençler, Junior ve Senior Avrupa Şampiyonaları için ön görülen ilerleme raporunu paylaştı.
 
Bu organizasyonların yanı sıra Erkekler Finali Türkiyede yapılacaktır. Fakat Denetim Komite Başkanının raporuna ve koordinatörlere göre CEV hazırlık aşamalarını yetersiz bulmuştur. Yapılacak koordinasyon toplantısında Türkiye Federasyonunun CEV’in beklentileri ile birlikte ayrıntılı bir görev listesi yayınlaması bekleniyor. 
Kongre kapsamı içerisinde bir sonraki adaylık için Madrid’ te resmi aday gösterilecek. İstekli toplamda 8 aday kabul edilecek.

Erkeler Avrupa Şampiyonası için şuanda 5 aday bulunmaktadır:

–         Avusturya ve Çek Cumhuriyeti
–         Bulgaristan ve Yunanistan
–         Danimarka
–         Fransa
–         Hollanda
 
Danimarka Federasyonu Başkanı Mr. Eric JACOBSEN, Kopenhagta yapılan CEV Toplantısında organizasyon için ne kadar istekli olduklarını Yönetim Kurulu Üyelerine gösterdiklerini belirtti. CEV Başkanı Mr. MEYER Danimarka Voleybol Federasyonunun çok iyi bir toplantı ve organizasyon düzenlediğini ve bunun kendilerini etkilediğini belirtti.

ÇEVİRİ: MUHAMMED ZEKAİ SEVİM


Haberi Paylaş

Comments are closed.