Keşan Gençlik ES’i 3-1’le geçti

Türkiye Erkekler Aroma 2. Ligi A Grubu’nda mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü 2 Kasım 2011 Çarşamba günü Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda oynadığı lig maçında İstanbul Es Spor’u 3-1 yendi.

Saat 17.00’de Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda başlayan ve başhakemliğini Sevda Güler, Başhakem Yardımcılığını Nazan Kahraman Akgün, Skor Hakemliğini Serkan Yavuz ve Sayı Hakemliğini Güray Ece ve çizgi hakemliklerini Gökhan Kayaardı ve Hacı Kaan Taşkın’ın yaptığı karşılaşmaya Keşan Gençlik, Bora, Mahir, Murat, Ali, (Enis) Senad, Taha ve liberolar Tolgahan ile Görkem tertibiyle çıkarken konuk İstanbul Es Spor’da Yiğit, Erdem, Uğur, Berat, Ahmet, Melih ve libero Onur mücadele etti.

Karşılaşmanın ilk setini Keşan Gençlik 25-16 kazanarak öne geçerken İstanbul Es Spor  ikinci seti 25-23 kazanarak durumu 1-1 yaptı. 3. sette toparlanan Keşan Gençlik bu seti 25-21 ve 4. seti de 25-22 kazanarak maçtan 3-1 galip ayrılarak az sayıdaki taraftarlarını sevindirdi. Karşılaşmayı izlemeye gelen seyircilere Balcı Fırını tarafından ücretsiz kandil simidi de dağıtıldı. Keşan Gençlik yöneticileri seyircilere ücretsiz kandil simidi dağıtan Balcı Fırını’na ve bu dağıtımı gerçekleştiren Rıdvan Arık’a teşekkür ettiler.

Karşılaşmayı Keşan Gençlik Kulübü Başkan Yardımcısı Sadun İrcan, Yönetim Kurulu üyeleri Harun Akkaya, Sadi Özkul ile eski başkanlar Kubilay Alkan ve Feyzullah Koçak ile Keşanspor Kulübü Başkanı Sadi Kuru ve Anafartalarspor Yönetim Kurulu üyeleri Erol Öngün ile Ramazan Çayır’da izlediler.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.