Levent Zoroğlu ilk 5 haftayı değerlendirdi

Lige verilen araya Galatasaray Yurtiçi Kargo karşısında alınan 3-1’lik galibiyet ile giren Sivas 4 Eylül Belediye antrenörü Levent Zoroğlu ilk 5 haftayı sitemize değerlendirdi.

Bu sezon Birinci Lig’e yükselen Sivas 4 Eylül Belediyesi 5 hafta sonunda 11. sırada yer alıyor. Sivas 4 Eylül Belediyesi antrenörü Levent Zoroğlu 5 hafta boyunca iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, ‘’Diğer maçları da kazanabilirdik. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile oynadığımız maçta çok iyi mücadele ettik. Maliye Milli Piyango’yu 3-1 yenebilirdik. İyi oynuyorduk’’ dedi.

TORULDA RAHATSIZ OLDUK
5 hafta boyunca bir tek Torul Gençlik karşısında iyi oyun ortaya koyamadıklarını belirten Zoroğlu, Torul’da sıkıntılı anlar yaşadıklarını söyledi. Zoroğlu, ‘’Torul maçında rahatsız olduk. Seyirci agrasifdi. Levent kırmızı kart gördü. Beni atmak için uğraştılar. O maçta oyun bile oynayamadık’’ diye konuştu.
İlk 5 haftada lige alışma süreci yaşadıklarını da ifade eden Zoroğlu, ‘’Biraz tecrübesizdik ama ilk 5 haftaya bakınca güzel olduğunu düşünüyorum’’ ifadelerini kullandı.

GALATASARAY BİZİ HAFİFE Mİ ALDI?
Ligdeki ilk ve tek galibiyetini Galatasaray’a karşı alan Sivas 4 Eylül Belediyesi antrenörü Levent Zoroğlu bu maçla ilgili olarak şunları söyledi; ‘’Aslında kötü durumdaydık. Yabancı oyuncumuz bizi bırakıp gitmişti. Levent cezalı olduğu için yoktu. Türk oyuncularımızın büyük katkısıyla güzel bir galibiyet elde ettik. Galatasaray da beklenilen oyununu oynayamadı. Bizim eksik kadromuzu görünce hafife mi aldılar bizi bilemiyorum.’’

ARA BİZİM İÇİN İYİ OLACAK
Sivas 4 Eylül Belediyesi  arayı İstanbul’da düzenlenecek turnuva ile değerlendirecek. Levent Zoroğlu arada pasörleri Kert Toobal’ın takımla birlikte olamayacağını ifade ederek, ‘’ Kert Toobal Milli takıma gitti. Türkiye’nin de yer aldığı Olimpiyat elemesi grubunda mücadele edecek. O bizimle birlikte olamayacak. Yeni bir yabancı oyuncu arayışı içindeyiz oyuncu ile anlaşırsak o takıma katılacak bu da bizim için iyi olacak. Yabancı oyuncumuz verilen arada takıma alışmış olacak. Takımımız içinde değişik bir hava olacak. 30-35 gün Sivas’ta kalmak oyuncuları bunaltabilirdi. İstanbul’a gelecek olmamız değişik bir motivasyon olacak. Aranın bize yararlı olacağını düşünüyorum’’ dedi.

YABANCI OYUNCU ARAYIŞI
Amerikalı oyuncu Curt Toppel’in takımdan ayrılması ile ilgili de bilgi veren Zoroğlu, ‘’Toppel ile hiçbir sorunumuz, sıkıntımız yoktu. Maaş ödemesi yapılacağı gün parasını bile almadan, kimseye haber vermeden gitti. Sanırım başka bir takımdan daha iyi bir teklif aldı. Uyumlu bir sporcuydu ama gitti. Şimdi yeni bir yabancı oyuncu almak istiyoruz. Araştırmalarımız devam ediyor’’ diye konuştu.

HEDEF PLAY-OFF
Ligdeki hedeflerinden de bahseden Zoroğlu şunları kaydetti, ‘’Biz Belediye takımıyız belediye takımlarında maddi sıkıntı olmaz diye düşünülür ama her zaman böyle düşünüldüğü gibi olmuyor. Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık. İnşallah maddi bir sıkıntı yaşamazsak, bir sakatlık olmazsa ilk 8 arasında yer almak istiyoruz. Bu zevki yaşamak istiyoruz.’’   


Haberi Paylaş

Comments are closed.