Berat Özveren ‘’Güzel bir 5 gün yaşadık’’

İstanbul’da düzenlenen Gençler Ligi’nde ilk gün Vakıfbank’a mağlup olduktan sonra oynadığı 4 maçı da kazanan Yeşilyurt Genç Takımı sonuçtan memnun.

Antrenör Berat Özveren güzel bir turnuva yaşadıklarını ifade ederek, ‘’Aslında biz biraz hazırlıksız yakalandık. A Takımda oynayan 7 tane oyuncumuz var. Onlar iyi durumda olsalar da takım olarak çok hazırlıklı değildik. Bu sebepten dolayı da ilk gün Vakıfbank’a mağlup olduk. Eğer onlarla ilk gün değil de sonlara doğru karşılaşsaydık Vakıfbank’ı da yenerdik bundan eminim’’ dedi.

SONRADAN AÇILDIK
İlk gün yenilmelerinin takımı kendine getirdiğini söyleyen genç antrenör, ‘’İlk maçta yenilmek bizim için iyi oldu diyebilirim. Eksiklerimizi ve hatalarımızı görmüş olduk, sonradan açıldık’’ diye konuştu.

ECZACIBAŞI EN BÜYÜK RAKİBİMİZ OLUR
Ocak ayında oynanacak Gençler Ligi ikinci etabını da değerlendiren Berat Özveren ikinci etapta en önemli rakiplerinin Eczacıbaşı olacağını söyledi.

Özveren Gençler Ligi ikinci etabı sonunda ilk iki takım arasında yer alacaklarını tahmin ettiğini de kaydederek, ‘’İlk 2’ye girip A Takımımıza iyi puan vermek istiyoruz’’ dedi.   

Haberi Paylaş

Comments are closed.