Ereğli’de her şey çok güzel

Ereğli Belediyesi’ne bu sezon Galatasaray’dan transfer olan Ebru Elhan Ereğli’de olmaktan mutluluk duyduğunu söylerken, takımın tecrübeli ismi Emel Çelikpazı Kaplan hedeflerinin Balkan Kupası’na katılma hakkı kazanmak olduğunu söyledi.

‘’Ereğli’de her şey çok yolunda gidiyor’’ diyerek sözlerine başlayan Ebru Elhan konuşmasını şöyle sürdürdü; ‘’Ereğli çok ufak bir yer herkes çok iyi. Bize tavırları çok iyi, sevgileri çok büyük. Takımımızın içinde de büyük bir dayanışma var. Herkes birbirini çok seviyor, birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiği kadar herkes her şeyi yapıyor.’’

Geride kalan 5 haftaya bakıldığında her şeyi n planladıkları gibi gittiğini de söyleyen Ebru kupa maçının istedikleri gibi sonuçlandığını söyledi. Başarılı oyuncu ‘’Kupada yeni rakibimiz Eczacıbaşı VitrA oldu, o maçta da elimizden geleni yapacağız’’ diye konuştu.

1 aylık arada yükleme yapma şansı bulduklarını dile getiren güzel oyuncu, ‘’Dinlenme fırsatı bulduk. Ereğli’de her şey güzel ve yolunda gidiyor ama sevdiklerimizden uzaktayız ve onları görme şansı bulduk. İlerdeki hedefimiz elimizden geldiği kadar bütün maçlarımızı alıp ligi bitirebileceğimiz en üst seviyede bitirmek istiyoruz’’ dedi.

Takımda ikinci sezonunu geçiren Emek Çelikpazı Kaplan da sezona iyi başladıklarını belirterek, ‘’Takım olarak büyük bir dayanışma ve uyum var aramızda. Bu ara belki bizim için iyi olmadı bütün takımlar için öyle aslında. Sezon başı antrenmanlara yeniden başlamak motivasyonu etkiliyor tabii. Kupa maçıyla lige iyi başladık. Vakıfbank maçında iyi oynamak istiyoruz. Bu sene Balkan Kupası’na katılma hakkı kazanmak. Hedefimiz ilk sekiz kesin, 5 yada 6. olmak istiyoruz. 4 büyüklerden sonra ligi en yüksek sırada bitirmek istiyoruz’’ diye konuştu.


Haberi Paylaş

Comments are closed.