Beşiktaş, Tepecik’i de eli boş gönderdi

Erkekler 2. Lig A Grubu’nda lider durumda bulunan Beşiktaş, İzmir takımı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni kendi salonunda ağırladı. Siyah beyazlılar rakibini 3-0 yenerek gruptaki 7. galibiyetini aldı.

Maça 3-0’lık bir seri ile başlayan Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldu. Toparlanan Beşiktaş 7-7’de eşitliği yakaladı ama ilk teknik mola 1 sayı farkla Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi lehine geçildi. Karşılıklı sayılarla devam eden sette ikinci teknik molayı Beşiktaş 16-15 önde geçti. İkinci teknik moladan sonra yavaş yavaş oyunun kontrolünü ele geçiren ev sahibi ekip seti 25-19 kazandı.

İkinci sete iyi başlayan ve etkili servisleri ile rakibe hücum şansı verdirmeyen Beşiktaş oldu. 4-0’lık serinin ardından ilk teknik molaya 8-3 önde giren siyah-beyazlılar Hakan Akışık’ın ve ortadan Onur’un hücumları ile farkı açtı ve ikinci teknik molayı da 16-5 önde tamamladı. Beşiktaş istikrarlı oyununu setin sonuna kadar devam ettirdi ve seti 25-11 gibi farklı bir skorla kazanarak 2-0 öne geçti.

Üçüncü set yine karşılıklı sayılarla başlarken ilk teknik molaya 8-6 önde giren Beşiktaş oldu. Teknik mola dönüşü Beşiktaş üst üste sayılar bulmaya başladı. İkinci teknik molayı 16-8 ile geçen siyah-beyazlılar seti 25-14 maçı da 3-0 kazandı.

BEŞİKTAŞ-TEPECİK EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ: 3-0

Salon: Akatlar

Hakemler: Recep Karakoç, Yılmaz Duman

Beşiktaş: Berkan, Demirhan, Mithat, Hakan, Aydın, Onur, Tayfun (L), Mustafa, Ahmet

Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi: Sefa Koşar, Kaan İnanlı, Hakan, Ercan, Gökay, Server, Mehmet (L), Onur, Samet

Setler: 25-19, 25-11, 25-14


Haberi Paylaş

Comments are closed.