Şahinbey puanını 12’ye çıkardı

Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 2. Ligi’nde Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Voleybol Takımı İstanbul Teknik Üniversitesi’ni 3-1 yenerek, puanını 12’ye çıkardı.

Şahinbey Kapalı spor Salonunda oynanan maçı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Demirbaş, Kulüp Yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi. Müsabakaya hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik Voleybol Takımı ilk seti 25–20 aldı. İkinci seti 23–25 alan İstanbul Teknik Üniversitesi skoru 1-1’e getirdi. Bu setten sonra toparlanan Şahinbey Voleybol Takımı üçüncü seti 25–18 ve dördüncü seti 25–15 alarak sahadan 3–1 galip ayrılmasını bildi.

Şahinbey Belediye Gençlik Spor Başkanı Mehmet Demirbaş ’’Zorlu bir takımdı kazanmak için çıktık ve kazanmayı bildik. Önümüzdeki maçlarında kazanıp takımımızı en iyi yerlere getirmek istiyoruz’’ dedi. Kıyasıya çekişmeli bir maç izlediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Şahinbey Belediye Voleybol takımımız güzel bir oyun sergileyerek İstanbul Teknik Üniversitesi karşısında sahadan 3–1 ayrılmasını bildi. Sporcularımız centilmence mücadele etti. Tüm sporcularımızı ve teknik heyeti kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bu yıl ikinci lige yeni çıkmamıza rağmen takımımız iyi mücadele ediyor. Ben tüm sporseverleri voleybol takımımızın maçlarına davet ediyorum” dedi.

Maç sonunda her zaman olduğu gibi Şahinbey Belediyesi tarafından tüm sporculara ve seyircileri Aşure dağıtımı yapıldı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.