Bornova Keşan’ı 2-0 geriden gelerek 3-2 yendi

Türkiye Aroma Erkekler 2. Lig A Grubu’nda mücadele eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü kendi sahasında Bornova Anadolu Lisesi karşısında 2-0’dan öne geçmesine rağmen sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu’nda başlayan ve başhakemliğini Hasan Öztürk, yardımcılığını Ahmet Kalay, skor hakemliğini Serkan Yavuz, yazı hakemliğini Güray Ece, çizgi hakemliklerini Aytaç Kıran ve H.Kaan Taşkın’ın yaptığı karşılaşmaya Keşan Gençlik takımı Mahir, Murat, Bora, Taha, Senad (Tolgahan) Enis ve Libero Görkem tertibi ile çıkarken, Bornova Anadolu Lisesi takımı da Hakan, Mehmet, (Hasan), Canberk, (Görkem), Mehmet, Uğur, Ufuk, Batuhan ve Libero Cenk ile yer aldı.

Karşılaşmanın başların Bornova Anadolu Lisesi karşılaşmaya iyi başladı ve bir ara 5-6 sayı farkla öne geçti. Ancak setin ilerleyen dakikalarında toparlanan ve iyi oyun sergilemeye başlayan Keşan Gençlik 28 dakika süren ilk seti 25-22 kazanarak 1-0 öne geçti. İkinci setinde yine ilk dakikalarda Bornova Anadolu Lisesi oyuna iyi başladı. İlk teknik molaya Bornova Anadolu Lisesi 8-4 önde girdi. İlk teknik moladan sonra yine oyunda ağırlığını hissettiren Keşan Gençlik Bornova Anadolu Lisesi karşısında bir ara 24-21 mağlup durumda olmasına rağmen özellikle Murat Yıldızaç ve pasör Mahir’in iyi oyunuyla 26 dakika süren bu seti de 26-24 kazanarak durumu 2- 0 yaptı.

Üçüncü sete yine iyi başlayan Bornova Anadolu Lisesi Keşan Gençlik’in ilerleyen dakikalarda oyuna ortak olma isteğine rağmen açtığı farkla 25 dakika süren bu seti 25-18 kazanarak durumu 2-1’e getirdi.

Dördüncü setti de 25 dakikada 25-17 alan Bornova Anadolu Lisesi 2-0 geriden gelerek karşılaşmaya ortak oldu.

Uzatma setinde bir ara Bornova Anadolu Lisesi durumu 6-1 yaptı Keşan Gençlik maçtan kopmayarak 6-6’da eşitliği yakaladı. Saha değişimine Bornova Anadolu Lisesi 8-6 önde girdi. İlk teknik molanın ardından yine iyi oyun sergileyen Bornova Anadolu Lisesi durumu 11-9’a getirdi. Keşan Gençlik durumu 11-11’e getirdikten sonra tekrar BAL 13-11 öne geçti. Sette durum 13-13’e geldikten sonra BAL takımı aldığı iki sayıyla 15 dakika süren bu seti de 15-13 kazanarak karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

Çekişmeli ve heyecanlı geçen bu karşılaşmayı Keşan Gençlik yönetim kurulu üyeleri yaklaşık 500 voleybol sever izledi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.