Fenerbahçe Universal’de ilk rakip DRESDNER SC

Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, 2012 CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi maratonuna DRESDNER SC maçıyla başlıyor.

B Grubu’ndaki ilk maçına 30 Kasım Çarşamba günü Alman temsilcisi karşısında çıkacak olan Fenerbahçe Universal’in mücadelesine Burhan Felek Voleybol Salonu ev sahipliği yapacak.

Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlamanın önemine dikkat çeken Yardımcı Antrenör Kamil Söz, “Rakibimizle daha önce hiç karşılaşmadık. Her bir maça çok önem veriyoruz çünkü grubumuzdan birinci çıkarak avantaj sağlamak istiyoruz. Şu an itibariyle oyuncularımızın tamamıyla çalışmaya başladık. Bu kısa süre içerisinde gerekli ve beklenen uyumu yakalayarak ilk maçımızı kazanmak istiyoruz. Takım olarak Şampiyonlar Ligi’nde en iyi sonucu alacağımıza inanıyoruz; bu zorlu yolda taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi onların sonsuz desteği, bizi, CEV Şampiyonlar Ligi’nin en tepesine taşıyacaktır. Amacımıza ulaşmak uğruna atacağımız bu ilk adımda taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Takım Kaptanı Seda Tokatlıoğlu ise, “Fenerbahçe Universal olarak Şampiyonlar Ligi’nin ilk maçında daha önce hiç karşılaşmadığımız bir takıma karşı mücadele vereceğiz. Almanya Milli Takımı’ndan oyunculara sahip DRESDNER SC’ye karşı kendi evimizde oynamanın avantajını iyi kullanarak taraftarımızın önünde galip gelmek istiyoruz” dedi.

30 Kasım 2011 Çarşamba günü 19:30’da başlayacak mücadele, TRT HD’den canlı yayınlanacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.