Eczacıbaşı Dynavit’ten 20’de 20

Misli.com Sultanlar Ligi’nin 20. haftası, Galatasaray HDI Sigorta – Eczacıbaşı Dynavit mücadelesi ile tamamlandı.

Çanakkale Zaferi’nin 108. yılında tüm kahramanlarımızı anmak adına iki takım oyuncuları da karşılaşma öncesi seremonide “Çanakkale Zaferi’nin 108. Yılında tüm kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz” yazılı pankartla sahaya çıktı.

CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Polonya ekibi Developres Rzeszow’u puan vermeden mağlup ederek avantajı alan Eczacıbaşı Dynavit, lige de galibiyetle döndü. 

TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda Galatasaray HDI Sigorta’ya konuk olan turuncu-beyazlılar; mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Karşılaşmanın setleri 19-25, 23-25 ve 22-25 sonuçlandı. 

Galatasaray HDI Sigorta’ya karşı kazandığı maçla ligde 20’de 20 yapan Eczacıbaşı Dynavit; puanını 59’a çıkararak yenilgisiz liderliğini sürdürdü.

Maçın tüm istatistiklerine ulaşmak için tıklayınız.

Eczacıbaşı Dynavit, sıradaki maçını CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinin rövanşında 23 Mart Perşembe günü Developres Rzeszow’a karşı İstanbul’da oynayacak.

Misli.com Sultanlar Ligi’nin 21. haftasında ise Eczacıbaşı Dynavit, Aydın Büyükşehir Belediyespor’u ağırlayacak; Galatasaray HDI Sigorta, Nilüfer Belediyespor’a konuk olacak

Karşılaşma sonrası görüşlerini aktaran Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, “CEV Şampiyonlar Ligi maçımız öncesi çok iyi bir mücadele sergilediğimizi düşünüyoruz. Genel olarak, iyi oyun kısmını maçın geneline yaymaya çalıştık ve başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Bizim için çok önemli olan Şampiyonlar Ligi çeyrek finali için bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Umarım perşembe günü güzel bir galibiyet alırız” dedi.

Galatasaray HDI Sigorta – Eczacıbaşı Dynavit: 0-3

Salon: TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu

Hakemler: Seçkin Yener, Mehmet Gül.

Galatasaray HDI Sigorta: Gamze, Eggleston, Popovic, Vasilantonaki, İlkin, Ayçin, Bihter (L), Sude, Nazlı Eda, Emine, Beren, İrem Nur (L).

Eczacıbaşı Dynavit: Jack-Kısal, Ognjenovic, Voronkova, Yasemin, Boskovic, Hande, Simge (L), Yaprak, Elif.

Setler: 0-3 (19-25, 23-25, 22-25)

Süre: 71 dakika (23,25,23)

Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.