Nilüfer’de gözler rövanş maçına çevrildi

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor antrenörü Şahin Çatma, ’’Çarşamba günü sahamızda Gent Dames takımı ile oynayacağımız rövanş maçını düşünüyoruz’’ dedi.

Çatma gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde 3-0 yenildikleri Vakıfbank Türk Telekom karşısında kötü oynadıklarını ve bunun da yenilgi getirdiğini söyledi.
 
Avrupa Bayanlar Voleybol Çalenç Kupası 2. tur ilk maçında Belçika’nın Gent Dames takımına ve ardından da Aroma Bayanlar Voleybol Ligi’nde Vakıfbank Türk Telekom’a da aynı skorla 3-0 yenildiklerini hatırlatan Çatma, bu yenilgileri tecrübesizlik nedeniyle aldıklarını kaydetti.
 
Hafta içinde oynadıkları Avrupa maçında iyi oynamalarına rağmen ilk kez bu kupada mücadele etmenin tecrübesizliğini yaşadıklarını dile getiren Çatma, ’’Sahadan 3-0 yenik ayrıldık. Ardından ligde Vakıfbank Türk Telekom’la mücadele ettik. Bu karşılaşmada Avrupa maçındaki yenilginin etkisiyle kötü oyun sergiledik. Lig maçı geride kaldı. Çarşamba günü sahamızda Gent Dames takımı ile oynayacağımız rövanş maçını düşünüyoruz. Bu maçı kazanarak turu altın sete taşımak istiyoruz. Tüm sporseverleri Atatürk Spor Salonu’nda oynayacağımız maça bekliyoruz’’ diye konuştu.
 
Nilüfer Belediyespor Çalenç Kupası 2. tur rövanş maçında Çarşamba günü saat 18.00’de Atatürk Spor Salonunda Belçika’nın VDK Gent Dames takımı ile karşılaşacak. Belçika’da oynanan ilk karşılaşmayı Gent Dames 3-0 kazanmıştı.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.