’’Güçlü bir takımla oynayacağız”

Voleybol Erkekler Teledünya Türkiye Kupası 2. Etap müsabakalarında Halkbank ile karşılaşacak olan 4 Eylül Belediyespor’un antrenörü Levent Zoroğlu, ’’Güçlü bir takımla oynayacağız, zevkli güzel bir maç olacak’’ ifadelerini kullandı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, tek maç üzerinden oynanacak ve kazananın yarı finale yükseleceği Erkekler Teledünya Türkiye Kupası 2. Etap müsabakaları öncesinde hazırlıklarını sürdüren 4 Eylül Belediyespor, yarın saat 18.00’de 4 Eylül Spor Salonunda Halkbank ile karşılaşacak.

4 Eylül Belediyespor Voleybol Takımı Antrenörü Levent Zoroğlu, bu maçın 2 Kasım’dan sonra yapacakları ilk resmi maç olduğuna dikkati çekerek, bu arada yabancı bir oyuncuyla yollarını ayırdıklarını onun yerine Brezilya vatandaşı olan Belgamo ile anlaştıklarını belirtti.
 
Bu aranın kendileri açısından yoğun geçtiğini kaydeden Zoroğlu, yeni oyuncularının takıma alışması ve antrenman eksiğini tamamlaması açısından iyi olduğunu söyledi.
 
Şu anda iyi durumda olduklarını ifade eden Zoroğlu, şunları kaydetti:
’’Sakatımız yok, sadece Halkbank maçında cezalı olan Levent oynamayacak. Onun yerini dolduracak oyuncularımız var. Kendimizi iyi hissediyoruz, hazırız. Ve güçlü bir takımla oynayacağız, zevkli güzel bir maç olacak. Bizim Sivas’tan Sivaslı seyircilerimizden, sporseverlerden bir isteğimiz var. Galatasaray maçında bizi yalnız bırakmadılar bundan sonraki hiçbir maçta da yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bize destekleri devam ederse, bizler de inşalah iyi şeyler yapacağız.’’
 
Takım Kaptanı Alper Dikmen ise Galatasaray maçı sonrası bir aylık dönemi gayet güzel geçirdiklerini söyleyerek, ’’Hazırlık maçları da dahil çok iyi bir performans yakaladığımıza inanıyoruz. Büyük ihtimalle de Halkbank maçıyla da bu çıkışımız sürecek. Daha sonra Çankaya maçımız var. Ama Halkbank maçının televizyonda canlı yayın olması, hem de maçın burada olması önemli. İlimizin önde gelenleri Valisi, Belediye Başkanı herkes burada olacak. Seyircilerin de bize destek vermesini bekliyoruz’’ ifadelerini kullandı.
 
4 Eylül Belediyespor’un oyuncularından Cansın Hacıbediroğlu da Halkbank maçı öncesi arayı iyi değerlendirdiklerini belirterek, ’’Aramıza yeni bir arkadaşımız katıldı. Halkbank maçına iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Türkiye Kupasına galibiyetle başlayıp ilerlemeyi düşünüyoruz. Rakibimiz çok güçlü ama bizde sürpriz yapabilecek bir takımız, gücümüze güveniyorum. Halkbank maçını iyi bir skorla geçip, önümüzdeki Çankaya maçına bakacağız. Bütün seyircilerimizi maça davet ediyoruz’’ açıklamasında bulundu.
 
Bu arada 4 Eylül Belediyespor-Halkbank maçını Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık ve 12 kişilik yönetim kurulu üyesinin de izleyeceği bildirildi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.