Halkbank’ta rota Arkas maçı

Teledünya Türkiye Kupası’nda Sivas 4 Eylül Belediyesi’ni 3-0 yenerek tur atlayan Halkbank hafta sonu oynayacağı Arkas maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Lige verilen Milli aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam edecek. Ligde oynanan ilk 5 maçta 4 galibiyet alan Halkbank 12 puanla 2. sırada bulunuyor. Hafta sonunda Arkasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan başkent ekibi zorlu deplasmandan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Arkasspor maçı hazırlıklarına bugün başlayan Halkbank voleybol takımnda tüm hesaplar 3 puan üzerine kurulmuş durumda.

Halkbank Voleybol Şube Sorumlusu Selahattin Süleymanoğlu lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirterek “Sivas 4 Eylül maçında oynanan oyundan memnunuz. Lige 5 maçta 4 galibiyet alarak iyi bir başlangıç yapmıştık. Kaldığımız yerden devam etmek için Arkassporu’da yenmeyi hedefliyoruz” dedi.

Arkasspor ile Halkbank arasında oynanacak olan zorlu mücadele  10 Aralık Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonu’nda saat 16:00 da başlayacak.


Haberi Paylaş

Comments are closed.