VakıfBank Türk Telekom’da rakip 2004 Tomis CONSTANTA

2012 CEV Voleybol Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda mücadele eden VakıfBank Türk Telekom Bayan Takımı, grubundaki ikinci karşılaşmasında Romanya ekibi 2004 Tomis CONSTANTA’yı ağırlayacak. 8 Aralık Perşembe günü Burhan Felek Voleybol Salonunda oynanacak olan karşılaşma yerel saatle 19.30’da başlayacak ve TRT HD’den canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi’ne 3-0 Volley BERGAMO galibiyeti ile başlayan VakıfBank Türk Telekom, ev sahibi olduğu bu karşılaşmayı da kazanıp yoluna devam etmek istiyor.

VakıfBank Türk Telekom antrenörü Giovanni  Guidetti, “Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandığımız salonda yeniden oynayacağımız için çok heyecanlıyız. İyi bir oyun ortaya koyarak galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz, zira hedefimiz final four. Constanta takımını tanımıyoruz, fakat kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Geçtiğimiz hafta aldıkları yenilgi, bizim açımızdan bu maçı daha da zor kılıyor. Takım olarak iyi durumdayız ve bu maça hazırız. Maalesef ikinci pasörümüz Nilay, ayak bileğindeki sakatlık dolayısıyla bu maçta forma giyemeyecek. Bu yüzden takımın geri kalanı, hastalıktan yeni kalkan Özge’ye daha fazla yardım etmeli.” dedi.

Takım kaptanı Gözde Sonsırma ise, “Lige verilen bir aylık aradan sonra takım olarak gerçek performansımıza kavuştuk. Aldığımız sonuçlarda bu arayı iyi değerlendirdiğimizi gösteriyor. Şampiyonlar Ligi’ne çok iyi başladık. Bergamo gibi köklü bir kulübü,çok iyi oyunculardan oluşan bir takımı çok iyi bir oyun ortaya koyarak 3-0 yendik. Şimdi sıradaki rakibimiz Constanta. Bu takımla ilgili çok bir bilgim yok ama Pazartesi’den itibaren çalışmalara başladık. Tabiki tek hedefimiz iyi oynayıp, galip gelmek. Tüm voleybol severleri maça bekliyoruz.” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.