Beşiktaş Ceylan iftar yemeğinde buluştu

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Vodafone Park’ta bulunan White Pepper Restoran’da düzenlenen iftar yemeğinde, Kadınlar Voleybol 1. Ligi’nde şampiyon olarak Misli.com Sultanlar Ligi’ne yükselen Beşiktaş Ceylan’ın teknik ve idari ekibi ve sporcularıyla bir araya geldi.

Çebi, iftar yemeğinde takıma hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sizleri tebrik ediyorum. Bu kupa, benim için çok değerli. Beşiktaş forması, kızlarımızın üzerinde çok güzel duruyor. En değerli şey, formamızdaki armamız. Beşiktaş’a şampiyonluk çok yakışıyor.

Görevini başarılı bir şekilde icra eden voleybol şubemizden sorumlu yöneticimiz Melih Arslan’a teşekkür ediyorum. Melih Arslan’ın eşine ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerin başarısı için arka planda çalışan insanların ailelerinden uzak kaldıklarını bilmenizi istiyorum.

Takımımıza maddi destek sağlayan Ceylan markasına ve Ali Ceylan’a özel olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Ablası, Ali Ceylan’a hep destek oldu.

İşin ekonomisini yönetmek kolay değil. Pandemi döneminde ne yazık ki ligde tutunamadık. Şartlar böyle gelişti. Çok şükür, sizlerin sayesinde şimdi olmamız gereken yerdeyiz.

Başantrenörümüz Emre Nur’a ve teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Gemi sadece kaptanla yürümez, mürettebat da önemlidir.”

Haberin Fotoğrafları

Haberi Paylaş

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.