Kriz fileye sıçradı

Ankaragücü’nde ekonomik kriz büyüyor. Futbolda ıslak forma ile Sivas maçına çıktıktan sonra dikkatleri üzerine çeken sarı-lacivertlilerde voleybol şubesinin durumu da iç açıcı değil. Doğalgaz parasını ödeyemedikleri için soğuk salonda çalışan voleybolcular, İstanbul deplasmanında da otelde rehin kaldılar.

Hafta sonu Bayanlar Birinci Ligi’nde güçlü rakibi Vakıfbank Türk Telekom ile karşı karşıya gelen Ankaragücü voleybol takımı rakibine 3-0 mağlup olduğu yetmezmiş gibi bir de İstanbul’daki otellerinde rehin kaldı.

Kulüp olarak zor günler geçiren Ankaragücü maddi imkansızlıklar yüzünden her gün başka bir sıkıntı yaşıyor. Futbol takımı oyuncusu Turgut Doğan Şahin’i Gaziantepspor’a satan ve buradan gelecek parayla nefes almak isteyen kulüpte voleybol takımı da ciddi sorunlarla karşı karşıya.

OTEL PARASI AYARLANAMADI
Vakıfbank maçı için İstanbul’a gelen takım 1 gece İstanbul’da kaldıktan sonra ertesi gün güçlü rakibi ile karşılaşan Anrakagücü voleybol takımı maç sonrası otelde yemeğini yedikten sonra yola çıkacaktı ki, otel parası yetkililere gelmediği için yaklaşık 2 saat boyunca otelde ve otobüsün içinde paranın yatmasını beklediler.

4 OYUNCU SERBEST KALDI
Maddi sıkıntılar yüzünden oyuncularının sezon açıldığından beri sadece yarım maaşını ödeyen kulüpte Gizem Giraygil, Fatma Sinem Karamuk ile yabancı oyuncularından Alena ve Mariana serbest kaldı. Bu 4 oyuncunun transfer dönemi devam ederken başka takımlara gitme şansı bulunuyorken, voleybolcular büyük bir vefa örneği göstererek sarı-lacivertli forma ile ligde kalma mücadelesi veriyorlar.
 
SOĞUK SALONDA ÇALIŞIYORLAR
Doğalgaz parasını dahi ödeyemeyen kulüpte voleybolcular antrenmanlarını soğuk salonda yapıyorlar.

Önceki gün Gaziantepspor’a transfer olan Turgut Doğan Şahin’den gelecek ücreti bekleyen voleybol şubesi buradan kendilerine aktarılacak bir miktar parayla nefes almayı umut ediyor.

Begüm Doğanay-Taraf Gazetesi


Haberi Paylaş

Comments are closed.