Torul Gençlerbirliği yeni antrenörle prensipte anlaştı

Antrenör Ünsal Kırıcı ile yolları ayıran Torul Gençlerbirliği yeni antrenörle prensipte anlaştı.

Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Torul Gençlerbirliği, antrenör Ünsal Kırıcı’nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh etti.

Kulüp Voleybol Şube Sorumlusu Hüseyin Bektaş, yaptığı açıklamada, hedeflerinin uzağında kaldıklarını belirterek, ’’Sivas 4 Eylül Belediyespor’a karşı alınan 3-0’lık mağlubiyet bizleri olduğu gibi hocamızı da üzdü. Ünsal hocamızla koyduğumuz hedefe ulaşamayacağımızı anladık. Hedeften sapınca, yönetim olarak yeni bir yüz ve yeni bir hocaya ihtiyaç duyulduğu görüşüne vardık’’ dedi.
 
Antrenör Kırıcı ise Sivas 4 Eylül Belediyespor karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını belirterek, ’’Yönetime yeni bir antrenör ile anlaşabileceklerini söyledim. Bunda herhangi bir sakınca olmadığını ilettim. Karşılıklı anlaşarak sözleşmeyi feshettik. Torul Gençlerbirliği’ni çalıştırmaktan çok mutlu oldum. Gerek yönetim ve gerekse taraftarlardan çok memnunum, kendilerine teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.
 
Torul Gençlerbirliği’nin yeni antrenör konusunda daha önce Manavgatspor’da görev yapan Mehmet Şahin ile prensipte anlaştığı öğrenildi.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.