Torul’da Şahin dönemi başladı

Türkiye Aroma Erkekler Voleybol 1.ligi takımlarından Torul Gençlerbirliği, yeni hocası ile ilk antrenmanına çıktı.

Antrenör Ünsal Kırıcı ile hafta için sözleşmenin karşılıklı olarak fesh edilmesinin ardından takımın başına geçen Mehmet Şahin, hafta sonu oynayacakları İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçına hazırlanıyor.

Torul Spor Salonunda yapılan ilk antrenmanın ardından bir açıklama yapan Şahin, voleybola sporcuolarak başladığı Halkbank’ta Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık kupaları kazandıklarını, 147 kez milli takımda yer aldığını söyledi. Manavgatspor’da 4 yıl antrenörlük yaptığını hatırlatan Şahin, Torul Gençlerbirliği’ne gelmenin kendisi açısından bir sürpriz olduğunu da sözlerine ekledi.

Anadolu’nun içinden bir takım olmasından dolayı Torul Gençlerbirliği’nin yaptığı teklife sıcak bakarak kabul ettiğini dile getiren Şahin, “Sözleşmeyi imzalar imzalamaz ilk antrenmana çıktık. İyi bir takıma geldim.Oyuncularıma güveniyorum. Bu takımın şu andaki konumunun daha üstünde olması gerekiyordu. Takım adına elimden gelen bütün yardımları yapmayı deneyeceğim. Bunun dışında gerek Oyunculuk ve taktiksel anlamda gerek de ağabeylik anlamında elimden geleni yapmak için buradayım. Hem kulübümüz hem de benim adıma hayırlı olsun. Play-off’a kaldığımız zaman sürprizleri ortaya koyacak bir takım olacağımızı düşünüyorum. Çünkü takıma gerçekten inanıyorum. Başarılı olacağımızı düşünüyorum.”

Şahin, hafta sonu oynanacak İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile ilgili olarak da şunları söyledi: “Rakibimiz normal şartlarda çok sürpriz bir takım. Kazanma ihtimalimizin var olduğunu düşünüyorum. Oyuncularımızın da buna inandığını görüyorum. Benim için çok enteresan bir zamanlama.Çocuklar bu maçı kazanarak, bana iyi bir hediye verirler. Her yeni başlangıç, moral ve motivasyonu yükseltir. Ben Oyuncularımı, onlar da beni yükselteceklerdir.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.