“Kupayı Başkanımızla kaldırmak istiyoruz”

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay, şampiyonluk yolunda önemli bir rakiplerini saf dışı bıraktıklarını belirterek, “Bu sene bu kupayı kazanmak istiyoruz. Başkanımız Aziz Yıldırım ile beraber bu kupayı kaldırmak istiyoruz” dedi.

Fenerbahçe Universal’in Azerbaycan ekibi Rabıta Bakü’yü 3-0 yenerek Dörtlü Finale yükseldiği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Hakan Dinçay, Rabıta Bakü karşısında mükemmel bir oyun sergileyen oyuncularını tebrik etti.

Kupayı çok istediklerini belirten Dinçay, “2 senedir Final Four’a kaldık ama kupayı kazanamadık. İnşallah 3. senede kupayı kazanacağız. Başkanımız Aziz Yıldırım’la beraber bu kupayı kaldırmak istiyoruz” diye konuştu.

Violet Duca: “Hedefimiz şampiyonluk”

Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı Menajeri Violet Duca, güzel bir netice ile kupa yolunda önemli bir başarı elde ettiklerini belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Violet Duca, “Bundan daha güzel bir netice olamaz. Yıldız oyunculardan kurulu bir takımı 2 maçta da 3-0 mağlup ettik. Bugün burada büyük bir aile olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Hedefimiz her zaman olduğu gibi şampiyonluk. Başkanımızı finallerde yanımızda görmek istiyoruz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.