Diyarbakır 1.si Özel Diyarbakır Koleji oldu

Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Liseler arası bayan voleybol müsabakalarında Güneydoğuda oynanan müsabakalarda Diyarbakır Koleji tüm rakiplerini yenerek bölge birincisi oldu.

Diyarbakır Koleji ev sahipliliği yaptığı turnuvada bütün rakiplerini 3-0 yenerek önce grup birincisi, daha sonra Diyarbakır birincisi, en sonunda finalde Batman Lisesi’ni yenerek bölge 1.si oldu ve Diyarbakır’ı temsil etmeye hak kazandı.

Özel Diyarbakır Koleji’nde oynayan Hatice Bilmez ve Bingül Çelik turnuvada en çok dikkat çeken sporculardan biri oldu. Aroma Bayanlar 2. Lig bayan voleybol takımlarından Dicle Üniversitesi’nin alt yapısından yetişen ve A takım kadrosunda yer alan başarılı genç sporcu Hatice Bilmez, 1996 doğumlu olmasına rağmen turnuvanın en gözde sporcularından biri olmayı başardı.

Özel Diyarbakır Koleji’nde Beden Eğitimi Öğretmenliğini ve takımın antrenörlüğünü yapan Fatih Ata ve İbrahim Ramazan Onat takımlarının Bölge 1.si olduğu için çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Takım olarak bu turnuvaya özel hazırlandıklarını belirten Beden Eğitimi Öğretmenleri, “Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etmek için elimizden gelenini yapacağız, umarım başarılı oluruz. Bu turnuvada bizi yalnız bırakmayan okul yönetimine ve Diyarbakır halkına teşekkür ederiz” dediler. 

Haber: Recep Ekin


Haberi Paylaş

Comments are closed.