Gündoğdu Koleji kupasını Cerrah’tan aldı

Adana Gündoğdu Koleji’nin şampiyonluk kupasını Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah verdi.

Osmaniye’de yapılan “Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol Grup Müsabakaları” A, B ve C gruplarının şampiyonlarına kupa ve madalyalarını Vali Celalettin Cerrah verdi. Müsabakaların, C Grubunda Adana Gündoğdu Okulları ve Tarsus Cengiz Topel Lisesi arasında oynanan son maçını izleyen Vali Cerrah tüm sporcuları tebrik ederek spor ve eğitim hayatlarında başarılar diledi.

6 Mart Salı günü başlayan ve 10 ilin takımının 150 sporcusunun yer aldığı voleybol müsabakalarında Adana, Adıyaman, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mersin, Şanlıurfa ve Osmaniye’nin voleybol takımları karşılaştı. A Grubunda Gaziantep Özel Seçkin Koleji, B Grubunda Malatya Atatürk Kız Lisesi ve C Grubunda ise Adana Özel Gündoğdu Okulları Grup birincisi olarak yarı finale çıkmaya hak kazandılar.

Adana Gündoğdu Okulları ve Tarsus Cengiz Topel Lisesi arasında oynanan maçın bitiminde, Grup birincisi takımların sporculara ve antrenörlerine kupa ve madalyalarını veren Vali Cerrah, tüm sporcuları tebrik ederek, yarı final maçlarında başarılar diledi. Vali Cerrah, sporda başarılı olanın hayatta da başarılı olacağını ifade ederek; “Ülkemizin genç sporcularının Avrupa ve Dünya müsabakalarında da başarılar elde edeceğine inanıyorum. Tüm sporcularımızı tebrik ediyor hem eğitim hayatlarında hem de spor hayatlarında başarılar diliyorum.”diye konuştu.

Kupa törenine Vali Celalettin Cerrah’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Hüseyin Doğan, Ali Çağlar, Mehmet Sadık Tunç, Kamu Kurum ve Kuruluşları Müdürleri katıldı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.