Beşiktaş, Yenişehir’e puan vermedi

Voleybol Erkekler 2. Ligi A Grubunun namağlup lideri Beşiktaş, Bursa Yenişehir Belediyesi’ni 3-1 mağlup etti.

Beşiktaş Milangaz Arena’da oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Hakan, Berkan, Aydın, Rıdvan, Onur, Yasin, Tayfun (L) altısı ile çıktı.
 
Karşılaşmanın ilk setinin başında iki takımda karşılıklı sayılar kazandı ve Beşiktaş ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Moladan sonrada üstünlüğünü devam ettiren siyah-beyazlılar 2. teknik molayı da 16-15 üstünlükle tamamladı. Setin son bölümlerde daha az hata yapan konuk ekip Yenişehir Belediye, seti 27-25 kazandı.
 
İkinci sete daha etkili başlayan Beşiktaş, ilk teknik molaya 8-6, ikincisine ise 16-11 galip girdi. Etkili oyununu setin sonuna kadar devam ettiren ev sahibi, bu bölümü 25-16 kazanarak skoru eşitledi (1-1).
 
Karşılaşmanın 3. setine iki takım da karşılıklı kazanılan sayılarla başladı. İyi savunma yapan Beşiktaş, 8-5 ve 16-8 üstünlükle tamamladığı teknik molaların ardından seti 25-13 önde bitirerek 2-1 öne geçti.
 
Son sete rahat bir oyunla başlayan siyah-beyazlı ekip, teknik molalara 8-7 ve 16-12 galip girdi. Hücumdaki etkili oyununu sürdüren Beşiktaş, son seti de 25-16 önde tamamlayarak mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.


Haberi Paylaş

Comments are closed.