“Kupayı bu yıl alacağız”

Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı Yardımcı Antrenörü Kamil Söz, “Üç yıldır yapamadığımız o başarıyı bu yıl gerçekleştirebiliriz. Buna hazır olduğumuzu düşünüyorum” dedi.

Kamil söz sözlerini şöyle sürdürdü: “Üç senedir final-four oynuyoruz. Hep iddialıyız tabii ki ama bir türlü kupaya ulaşamadık. Bildiğiniz gibi bundan 3 yıl önce Cannes’da düzenlenen şampiyonanın yarı finalinde Cannes’ı elemiştik. Sonra finalde Bergamo’ya yenilmiştik. Bu bizim için kötü bir kaybedişti çünkü maçı 3-2 vermiştik. Onun sızısı hala içimizde. Geçen yıl da favori olmamıza ve organizasyonu Türkiye’ye almamıza rağmen Vakıfbank Türk Telekom’a yenilmiştik. Ama bu yıl iyi başladık diyebilirim. Üç yıldır yapamadığımız o başarıyı bu yıl gerçekleştirebiliriz. Buna hazır olduğumuzu düşünüyorum. Maça kötü başlamış olabiliriz ama sonradan toparlanmamız takımın iyi olduğunu gösterir. Finalde bu yılki en iyi oyunumuzu oynayıp, şampiyon olacağımıza inanıyorum.”

DUCA: FİNALDE DAHA İYİ OLACAĞIZ

Takım menajeri Violet Duca ise “Çok heyecanlandım çünkü birinci sette beklemediğimiz şekilde oynadık. Tabii ki Dinamo Kazan basit bir takım değil ve bunu biliyorduk. Çok iyi hazırlandık ama sanırım bütün bu hazırlıkların ve heyecanın etkisiyle iyi başlayamadık sete. Genelde stresten çok iyi oynayamadık ama finalde çok çok daha iyi oynayacağız. Finalde olduğumuz için çok sevinçliyiz” dedi.


Haberi Paylaş

Comments are closed.