Tanju Özenç Vakıf başkanlığına yeniden seçildi

Voleybol Vakfı 2012 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı 24 Mart 2012 Cumartesi günü yeterli çoğunluk sağlanamadığı için 31 Mart 2012 Cumartesi günü İstanbul Volley Hotel’de gerçekleştirildi. Genel Kurul Tanju Özenç ile devam dedi. 
 
2012 yılı Olağan Mali Genel Kurul toplantısı, açılış ve yoklama, saygı duruşu, Divan Başkanlığının seçimi ve imza yetkisinin verilmesi, 2011 yılı faaliyet raporunun okunması, 2011 bilanço gelir-gider cetvelinin okunması, denetleme raporunun okunması, yönetim ve denetleme raporlarının ayrı ayrı görüşülmesi ve ibrası, 2012 yılı tahmini bütçenin görüşülmesi ve kabulü, yönetim ve denetim kurullarının seçimi, dilek, temenniler ve kapanış gündem maddeleri şeklinde tamamlandı.

Genel Kurulda, “Yönetim, denetim kurullarının seçimi” ile ilgili gündem maddesine gelindiğinde, Vakıf başkanlığına, mevcut başkan Tanju Özenç oy birliği ile yeniden seçildi.

Genel Kurul sonrasında Yönetim Kurulu tarafından Voleybol Vakfı’nda görev yapmış tüm başkanlara ve Türk Voleyboluna 56 yıl oyuncu, antrenör ve idareci olarak hizmet eden Cengiz Göllü’ye hizmetlerinden dolayı birer plaket verildi. Toplantıya katılan eski başkanlardan İlhan Çetinkaya ve İlhan Tezcanlı ile aramızdan ayrılan eski başkan Sedat Erener adına oğlu Cem Erener’e plaketlerini yönetim kurulu adına başkan Tanju Özenç takdim etti.

Ayrıca Voleybol Vakfı ile Voleybol Federasyonu’na aralıksız 15 yıldır hizmet eden Zeliha Işık’a da yönetim kurulu adına Jeyan Erben plaket verdi.   

Seçimin ardından Voleybol Vakfı yönetim ve denetim kurulları şöyle şekillendi:
 
Yönetim Kurulu:

Tanju Özenç – Başkan
M. Haluk Pepeyi
M. Kenan Bengü
H. Jeyan Erben
H. Semih Oktay
Aycan Hatipoğlu
Nuray Sıdkı Uyar
Arslan Çakır
Suzan Kum
Necati Ercan
Enver Bağlarbaşı

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri:
İrem Koray
Abdullah Gümüşbaş
Altan Gökçay
 
Denetleme Kurulu Asil Üyeleri:
İlhan Tezcanlı
Başaran Dölen
Atıf Tezerten
 
Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri:
Füsun Erben
Şemsettin Üstündağ


Haberi Paylaş

Comments are closed.