Senai Yıldız: Yarı finallere iyi hazırlanarak geldik

Yarı finallerin ardından bir değerlendirme yapan Yenişehir Belediye Spor Antrenörü Senai Yıldız, Yarı Finallere çok iyi hazırlanarak geldiklerini ve bunu da maçlara yansıtarak final grubuna çıkmayı başardıklarını kaydetti.

Final grubuna kaymaktan ötürü büyük sevinç yaşadıklarını ifade eden Senai Yıldız, “Zorlu bir gruptan Final grubuna çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yenişehir Belediye olarak çok tecrübeli bir takımız. Maçlarda tecrübemizi sahaya yansıtarak istediğimizi aldık. Şimdi ikinci etap var, yani Final grubu var. Hiç vakit kaybetmeden hazırlıklara başlayacağız. Final grubuna da iyi hazırlanarak, 1. Lig’e çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Maçları tribünden seyrederek Yenişehir Belediye Spor’lu smaçlara destek veren Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil yaptığı açıklamada, Yenişehir olarak 1. Ligi çok istediklerini söyledi. Yenişehir’e büyük sevinç ve onur yaşatan sporcuları ve teknik heyeti tebrik eden Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil, “Yenişehir olarak, büyük bir heyecan içindeyiz. Tüm ilçe, kendini 1. Lig’e hazırlamış durumda. Geçen yıl elimizden kaçırdığımız 1. Lig fırsatını, bu yıl yakalayacağımıza inanıyorum. 1. Lig’e çıkıp Bursa’yı temsil etmek en büyük amacımız. 1. Lig yolunda smaçlarımıza güveniyorum” şeklinde konuştu.

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.