“1.Lig hedefimize adım adım yaklaşıyoruz”

2. Lig yarı final maçlarını kazanarak finale çıkan Dorçe TED Ankara Kolejliler’de antrenör Osman Çarkçı, “1. Lig hedefimize adım adım yaklaşıyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Aroma Erkekler Voleybol 2. Ligi’nin Başkent temsilcisi Dorçe TED Ankara Kolejliler yarı final maçlarını namağlup tamamlayarak adını finale yazdırdı.

Başkent temsilcisi yarı final maçlarında Melikgazi Belediye’yi 3-0, Yenişehir Belediyesi’ni 3-1 ve son gün karşılaştığı Tofaş’ı da 3-1 yenerek finale katılmaya hak kazandı. Dorçe TED Ankara Kolejliler, Yenişehir Bld., Beşiktaş ve Bornova And. Lisesi takımları arasında yapılacak olan ve bu sezon Aroma Erkekler Birinci Ligi´ne yükselecek iki takımı belirleyecek final maçları 12-14 Nisan tarihlerinde Konya´da oynanacak.

Yarı final sonrası görüştüğümüz Dorçe TED Ankara Kolejliler antrenörü Osman Çarkçı şöyle konuştu: “Yarı finalde güçlü rakiplerimize karşı iyi performans göstererek amaçladığımız sonuçları aldık. Sporcularımı sahaya yansıttıkları mücadeleden ötürü tebrik ediyorum. Sezon başında koyduğumuz 1. Lig hedefimize adım adım yaklaşıyoruz ve bunu başaracağımıza inanıyorum.”

 


Haberi Paylaş

Comments are closed.