İba Kimya TED Kolejliler play-off’a hazır

Aroma Bayanlar Voleybol Birinci Ligi’nde normal lig etabını 5.sırada tamamlayan İba Kimya TED Ankara Kolejliler,3 Nisan tarihinde Ankara Başkent Spor Salonu’nda oynanacak olan play-off hazırlıklarını sürdürüyor.

Sezondaki istikrarlı çizgisiyle dikkat çeken Başkent ekibi ligi 5. sırada tamamlayarak aynı zamanda önümüzdeki sezon Avrupa Kupası’na katılmaya hak kazandı. Sezonla ilgili değerlendirmelerini aldığımız takım antrenörü Velibor Ivanovic şöyle konuştu:“Sezon başında ilk amacımız takım olmaktı, çünkü hem teknik hem de sporcu anlamında yeni bir oluşumla kuruldu ekibimiz ve bu durumda da nasıl bir kalite ortaya koyacağımızı bilmek zordu. Sezona yaydığımız planlı çalışmamız ile bunu başardık ve böylece istikrarı da yakalayarak sıralamadaki yerimizi belirledik ve koruduk. Daha önce ilk altıda yer almamış genç oyuncularımız  olmasına rağmen tüm taşlar  istediğimiz gibi yerine oturdu ve bu durumda da başarı ortaya çıktı. Dürüst olmak gerekirse sezon başındaki hedefimiz play-off ta yer alabilmekti. Ancak maçlarımızı oynadıkça takımımızın hedeflediğimizin daha üst seviyede yer alabileceğini gördük. Bu da bize 5.’liği ve Avrupa temsilciliğini getirdi. Biz takım olarak başarıya ulaşmış görünsek de Yönetimimizin, başta Kulüp Başkanımız Önder Bülbüloğlu ve de Şube sorumlumuz Nadir Akalın’ın bize olan inanç ve desteklerinin de bu başarıda önemli bir faktör olduğunu belirtmem lazım.”

3 Nisan’da başlayacak olan play-off’ta Kolejliler grubunda eşleştiği Galatasaray, Fenerbahçe Universal ve Yeşilyurt ile karşılaşacak. Güçlü rakiplere karşı mücadele edeceklerini belirten Ivanovic sözlerine şöyle devam etti: “Lig etabından sonra play-off’lara kadar geniş bir ara oldu. Her takım gibi bizde bu süreci değerlendirip çalışmalarımızı sürdürdük. Elimizden geleni yapıp kazanabileceğimiz kadar maç kazanmak istiyoruz. Bizi sezon boyunca yalnız bırakmayan taraftarımızın play-off’ta da desteklerini bekliyoruz.”


Haberi Paylaş

Comments are closed.