Takım arkadaşlarından Esra’ya kına gecesi

Eczacıbaşı Spor Kulübü tarafından play-off öncesi oyunculara moral amaçlı düzenlenen kareoke gecesinde, takım arkadaşları kaptan Esra Gümüş’e kına gecesi düzenledi.

Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi takımlarından Eczacıbaşı VitrA, final etabı öncesi düzenlenen gecede moral depoladı. Karaoke gecesinde şarkılar söyleyen oyuncular ve teknik heyet, gece boyunca keyifli anlar yaşadı. Altyapı oyuncuları karaoke eşliğinde söyledikleri şarkılarla gecenin yıldızı olurken, A Takımı’nın tecrübeli oyuncuları Esra Gümüş, Neslihan Demir Darnel, Elif Ağca Öner ve Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu katılımcılara gecenin sürprizini yaptılar. Karaoke yarışmasında en son sahne alan bu oyuncular, söyledikleri şarkıyla ve şovlarıyla günü adeta kına gecesine çevirdiler. Takım kaptanı Esra, gelin rolünde sahneye çıkarken, diğer oyuncular söyledikleri şarkıyla beğeni topladılar. Şova yabancı oyuncuların katılması da ilginç anların yaşanmasına neden oldu.
 
Bu arada gecenin sonunda Eczacıbaşı A, genç, yıldız ve minik takım kaptanları tek tek sahneye çıkarak şampiyonluk yemini ettiler.

Oyuncuların söylediği şarkılar ve A Takımı’nın tecrübeli oyuncuları Esra Gümüş, Neslihan Demir Darnel, Elif Ağca Öner ve Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu’nun katılımcılara hazırladığı sürprizin videosu…


Eczacıbaşı kareoke show – 3 ile voleybolunsesi


Eczacıbaşı kareoke show – 1 ile voleybolunsesi

 
Eczacıbaşı kareoke show – 2 ile voleybolunsesi


Haberi Paylaş

Comments are closed.