Balıkesir Belediyesporlu voleybolculardan örnek davranış





Balıkesir Belediyesporlu voleybolcular Merve ve Ebru, sakatlanan Şişli Spor’lu Dilara’yı sağlık odasına kucaklarında taşırken, seyirciler de talihsiz sporcuya alkışlarıyla moral verdi.

Voleybol Bayanlar 2. Ligi (A) Grubu’nda dün Balıkesir’de oynanan Balıkesir Belediyespor-Şişli Spor maçında fair-play adına Türkiye’ye örnek olacak sahneler yaşandı. Kurtdereli Spor Salonu’ndaki karşılaşmanın ilk setinde sol ayak bileğinden sakatlanan Şişli Spor’lu Dilara Dağyar, sedye ile sağlık biriminin bulunduğu odaya götürüldü. Tedavisinin ardından sekerek salona dönen genç sporcu, seyircilerin alkışları arasında yedeklerin bulunduğu bençe oturdu.

Şişli’nin 26-24 kazandığı ilk setin ardından saha değişikliği yapılırken, buz tedavisi gören Dilara, arkadaşlarının bulunduğu bençe gitmeyip, Balıkesirli oyuncularla oturmaya devam etti. Ancak ağrıları şiddetlenen sporcu, mola sırasında Balıkesirli oyunculara sağlık odasına gitmek istediğini belirterek, takım arkadaşlarını çağırmalarını istedi. “Biz buradayken başkalarına ne gerek var” diyen Balıkesirli Merve Demirtaş ve Ebru Kırmaz, Dilara’yı kucaklayıp sağlık odasına taşıdı.

Merve ve Ebru, acı içinde kıvranan rakip oyuncuyu taşırken Balıkesirli seyirciler, Dilara’ya alkışlarıyla moral vermeye çalıştı, karşılaşmayı 3-0 kaybeden ev sahibi takım da centilmenliği ile tam not aldı.

Balıkesir Belediyespor Antrenörü Uğur Baysal, “Maçı kaybettik ancak sonuçtan çok Dilara’nın sakatlığında yaşanan güzellikler öne çıktı. Oyuncularımızın örnek davranışı kadar salondaki izleyicilerin de Dilara’yı alkışlayıp ona moral vermesi spor adına çok sevindiriciydi” diye konuştu.

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.