Vakıfbank’ın konuğu Atom Trefl Sopot





Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 12’li play-off turu rövanş maçında Vakıfbank, Polonya’nın Atom Trefl takımıyla yarın İstanbul’da karşılaşacak.

 
Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak Vakıfbank-Atom Trefl maçı saat 19.30’da başlayacak.
İki galibiyet alan takımın bir üst tura yükseldiği turda Vakıfbank, ilk maçta rakibini Polonya’da 3-1 yendi. Türk temsilcisi, yarınki maçı da kazanması durumunda 6’lı play-off turuna kalacak. Polonya temsilcisi maçı kazanırsa üst tura çıkan takımı, yarınki maçın bitiminde 15 sayı üzerinden oynanacak ”altın set” belirleyecek.
         
Vakıfbank turu geçerse, 6’lı play-off turundaki rakibi Eczacıbaşı VitrA-AsystelCarnaghi eşleşmesinin galibi olacak.
 
VakıfBank turu geçmek istiyor



CEV Şampiyonlar Ligi Playoff 12 etabının ilk maçında deplasmanda Polonya ekibi Atom Trefl SOPOT’u 3-1 deviren VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, İstanbul’da oynayacağı rövanş maçını da kazanarak şampiyonada tur atlayan taraf olmak istiyor.



24 Ocak 2013 Perşembe günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak olan karşılaşma 19.30’da başlayacak ve NTV Spor’dan naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Dorin Mirel ZAHARESCU ve Milan RAJKOVIC hakem ikilisi yönetecek.

 

Takım kaptanı Gözde Sonsırma, “Atom Trefl ile Perşembe günü oynayacağımız maç tabiî ki bizim için çok önemli. Polonya’da oynadığımız maçta çok iyi oynamamamıza rağmen maçı kazanmasını bildik. Rövanş maçında daha az hata yaparak ve taktiğimizi daha iyi uygulayarak maçı kazanıp 6’lı playoff’a kalmayı istiyoruz. Bu önemli maçta voleybol severleri bizi desteklemek için Burhan Felek Voleybol Salonuna bekliyoruz” dedi.

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.