Halkbank’ta büyük sevinç yaşanıyor





Başkent voleybolunun güçlü temsilcisi Halkbank, Avrupa kupalarındaki yürüyüşünü sürdürüyor.

Belçika temsilcisi Knack Roeselare’yi iki maçta da 3-0’lık sonuçlarla yenerek adını yarı finale yükselen Halkbank’ta büyük sevinç yaşanıyor; alınan sonuçlar kadar, oynanan iyi voleybol da camiada yüzleri güldürüyor.

Turu geçmeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Halkbank Kulüp Başkanı Selahattin Süleymanoğlu önemli bir iş başardıklarını belirterek, bu başarının kurumsal bir yapı altında gelmesinin ayrıca sevindirici olduğunu söyledi. Başkan Süleymanoğlu, “Takımımıza olan güvenim her zaman tamdı. Ankara’daki ilk mücadelede olduğu gibi, Belçika’da da iyi voleybolla turu geçtik, yarı finale yükseldik. Bu turu tüm camiamıza ve Türk voleyboluna armağan ediyoruz. Bizi destekleyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Halkbank Spor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Dr. Atakan Mermer de büyük sevinç yaşadıklarının altını çizerek, “Zor bir rakibi kolay geçtik. Ama işimiz bundan sonra başlıyor. Asla gevşemeden yarı finaldeki rakibimiz Ukraynalı Lokomotiv Kharkiv’e hazırlanacağız, elbette lig mücadelisini de unutmadan. Bize bu imkanları sağlayan Halkbank yönetimine ve camiasına sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

 



Haberi Paylaş

Comments are closed.